DRAGANA MIRKOVIĆ: Pevaću za Delije i Grobare! (FOTO) (VIDEO)

- Zahvaljujući takvim ljudima, pravim navijačima, pritom govorim i o mom poslu, postojim već 30 godina - rekla je popularna pevačica za Telegraf

  • 4

Dragana Mirković, jedna od najpopularnijih domaćih pevačica, najavljujući  svoj najveći beogradski koncert u karijeri 3. oktobra u "Kombank areni" kojim će obeležiti 30 godina rada, u intervjuu za Telegraf izrazila je oduševljenje činjenicom da su njene pesme prepevali i navijači Crvene zvezde i Partizana, i pozvala pripadnike obe grupe da u velikom broju ispune dvoranu. 

 

- Pevaću i za Delije i za Grobare. Zahvaljujući takvim ljudima, pravim navijačima, pritom govorim i o mom poslu, postojim već 30 godina, što je bar deceniju više od onoga što sam planirala - priča Dragana.

 

Mirkovićeva, koja je samo na dan stigla iz Beča u Beograd zbog susreta sa novinarima, napomenula je i da često svrati do rodnog Kasidola, sela nadomak Požarevca koje je upravo ona i proslavila.

 

- Naravno, kako da ne stignem, kad god sam u prilici. Tata i mama mi tamo žive - uz osmeh je podsetila.

 

 

O dugoj pauzi, kada su u pitanju beogradski koncerti...

 

- Smatrala sam da više ne treba da se bavim ovim poslom na tako upadljiv način. Vidite i sami, svaki veliki koncert vas dovodi u žižu interesovanja, a ja sam od toga bežala poslednjih 15 godina. Međutim, kad je došao jubilej, nekako sam shvatila da bi bilo nefer da to ne ispoštujem i ne uzvratim publici ljubav koju mi pruža. Samo iz tih razloga sam pristala na ovaj koncert.

 

Kaže da nije baš toliki zaljubljenik u dobra kola, koliko se u javnosti pominje. 

 

- Više je to moj suprug a ja sam "kolateralna šteta" (smeh). Dokazano je da je dobar auto jako važan kad neko mnogo putuje, to daje sigurnost, ali nisam opterećena tipom automobila koji vozim.

 

 

Najavila je Dragana da u "Areni" stavlja tačku, makar na velike koncerte, odbacujući mogućnost da se ona ipak pretvori u zarez i da, recimo, usledi zatim Ušće. 

 

- Meni je ovo sasvim dovoljno. Uvek sam bila skromna osoba. Ništa ne može da mi bude vrednije od emocije koju osećam poslednjih meseci, otkad sam rekla "da" koncertu u Beogradu. Ne treba mi ništa više od toga.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA