≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nađa pitali o ružnim povicima navijača na njegov račun: Evo kakvu poruku je uputio Grobarima

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijačima prekipelo u Kruševcu...

  • 13
Albert Nađ Printskrin: Arena Sport

Fudbaleri Partizana su iznenađujuće umalo bili poraženi u Kruševcu, nakon što su uspeli u poslednjim momentima meča da remiziraju sa Napretkom rezultatom 3:3.

To je izazvalo veliko nezadovoljstvo navijača Partizana, koji su sa tribina pratili svoj tim, a na kraju utakmice su pokazali veliko nezadovoljstvo i uputili kritike na račun trenera Alberta Nađa.

Nađ je nakon meča reagovao zbog toga, te je uputio poruku navijačima...

- Dobro smo počeli utakmicu, mislim da ovoliko šansi nismo imali na jednoj utakmici na poslednjih 5-6 utakmica. Ne znam zbog čega smo imali neviđen pad posle prvog gola, navino smo primili golove i kod prvog i drugog gola Napretka. Čestitam im na bodu, a mi posle svega što se izdešavalo tokom utakmice, ovaj bod nam nešto znači, ali to nije ono što smo planirali kada smo dolazili u Kruševac. Ono što ja vidim sa strane, ekipa je u velikom nokdaunu, da li možemo da izađemo iz nokdauna, pokušaćemo da se vratimo. Ovo ne traje sad ovih poslednja dva kola, već malo duži period, pre svega želim da navijači daju podršku klubu i igračima, oni koji vole Partizan će to uraditi - rekao je Nađ.

Novinarka ga je potom pitala da upravo o povicima navijača koji su bili neprijatni i koje su navijači mogli da čuju u prenosu, ali on nije želeo da im odgovara na to.

- Ne, ne, imam poruku samo da nastave da podržavaju klub i momke, to je iskazivanje njihovih stvari, nema nikakvih problema, shvatio sam u životu da ne mogu svi da te vole - zaključio je Albert Nađ.

je sada samo dva boda ispred TSC-a na tri kola do kraja prvenstva, pa su tako ugroženi za potencijalni plasman u Ligu Evrope.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Napretka zadvoljan remijem iako je imao pobedu u rukama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • moram da pitam

    8. maj 2024 | 18:51

    zZAAAASTO JE UTAKMICA ZAVRSENA U 100-tom minutu ako su prethodne trajale dok grobosi ne pobede??!

  • GRB

    8. maj 2024 | 18:21

    Tuga Nadj i uprava.Napolje

  • Dragan Petrovic

    8. maj 2024 | 18:21

    Ne hvataj se uloge trenera kad nisi sposoban za to , time samo ugrozavas Partizan. Da ga volis nebi to ucinio nego kao i Duljaju bitna ti karijera i pare , a ne obraz !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA