STANIJA: Nađite novu starletu, ja se povlačim iz posla! (FOTO) (VIDEO)

- I porodica i dečko od mene traže da se povučem iz medija, ali i dalje ću objavljivati fotografije na društvenim mrežama jer sam zavisna od njih - ispričala je Dobrojevićeva

  • 2

Ne znamo kako će njeni fanovi reagovati, naročito oni koji jedva čekaju njen gole slike, ali Stanija je rešila da se penzioniše, i kako kaže, zbog dečka i porodice se povlači iz medija!

- Želim našim medijima da nađu novu starletu, neku devojku koja je lepa, zgodna, pametna, i da ima fakultet... neku dostojnu mene, jer ja planiram da se penzionišem! Zaljubljena sam i svoju vezu čuvam od javnosti kao zmija noge. I porodica i dečko od mene traže da se povučem iz medija, ali i dalje ću objavljivati fotografije na društvenim mrežama jer sam zavisna od njih - izjavila je Dobrojevićeva u emisiji "Premijera" koja se prikazuje na televiziji "Pink" .

Ona uskoro putuje u Ameriku, i najavila je još nekoliko velikih promena u svom životu.

- Nekako, sada imam osećaj kao da se neću vratiti. Pada mi na pamet da prodam stan i auto, odeću sam ionako razdelila. Ma, sve je na prodaju - zaključila je Stanija.

Pogledajte Stanijinu izjavu o penzionisanju:

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA