DUPLA POSLASTICA: Joksimović i Cetinski 31. oktobra u Novom Sadu (FOTO) (VIDEO)

Srpski i hrvatski pevač će organizovati zajednički novosadski koncert u "SPENS"-u, a karte koštaju od 1.200 do 1.950 dinara.

  • 0

Željko Joksimović i Toni Cetinski i zakazali su veliki, zajednički koncert 31. oktobra (20) u novosadskoj hali "SPENS", a kao uvertiru pripremaju dugo najavljivanu duetsku pesmu i spot.

Cene karata su 1.200 dinara (parter), 1.250 (zapad 2) i 1.950 dinara (zapad 1). Ulaznice mogu da se nabave na svim prodajnim mestima "Eventima", "Gigstixa" i na blagajni "SPENS"-a.

Joksimović je povodom koncerta izjavio:

- Toni i ja se znamo dugo godina, a nekako je ova poslednja bila puna dešavanja u kojima smo dosta vremena provodili zajedno. Tokom snimanja "X factor"-a  u Budvi zaista mi je pomogao da kvalitetno procenim ko su kandidati za najviši plasman. Iz takvih druženja je izrasla i želja za duetom, koji smo nedavno i završili. Potpuno je prirodno da i zasviramo zajedno i drago mi je da će Novi Sad prvi imati priliku da vidi i oseti tu našu sinergiju.

Cetinski se nadovezao:

- Veselim se druženju sa vernom publikom u Novom Sadu na zajedničkom koncertu sa kolegom Željkom Joksimovićem. Nadam se da cemo ispuniti očekivanja fanova i priuštiti im veče puno dobre zabave i plesa uz stare hitove, ali publika će ovaj put imati priliku da čuje uživo i novi singl "Žena nad ženama". Vidimo se".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA