NATAŠA BEKVALAC ZA TELEGRAF: Ne plašim se da će grudi da mi ispadnu, iako sam nesigurna žena! (FOTO)

- Ne plašim se da će nešto da mi ispadne iz sakoa, iako znam da oko mene ima mnogo zlih ljudi, koji samo čekaju da me uhvate u prekršaju - kaže lepa pevačica

  • 8

Pevačica Nataša Bekvalac blistala je na Pinkovom 20. rođendanu, u belom kompletu koji je savršeno isticao njenu figuru. Još ako se doda da pevačica nije nosila brus...

- Ne mogu da vam odam tajnu kako sam srmšala, onda ćete sve biti lepe i zgodne. Šalu na stranu, Kristina je zadužena za stajling, kao i uvek. Sa njom nema rasprave, verujem joj, a i moda me uopšte ne interesuje. Moja sestra ima veliki uticaj na mene, u svakom smislu, a ja sam, iako ne izgleda tako na prvu loptu, prilično nesigurna. Jako sam nesigurna - kaže lepa pevačica.

Prokomentarisala je i svoj provokativni stajling...

- Ne plašim se da će nešto da mi ispadne iz sakoa, jer šta bude, biće. Znam da oko mene ima mnogo zlih ljudi, koji samo čekaju da me uhvate u prekršaju, a ja sam na vetrometini i slobodno se izlažem njoj - dodaje pevačica.

Lepotica dodaje da gleda "Pinkove zvezde", ali da ne misli da su joj nove nade konkurencija, jer nije sujetna i podržava mlade pevače.

Takođe, prokomentarisala je i natpise da je košarkaš Vladimir Dašić opseda, ali i da ne voli gejeve, te neće pevati na Nedelji ponosa.

- Dečka ne poznajem, saznala sam to iz novina, zaista nemamo nikakv kontakt. A za nekoliko dana je moj rođendan, zato neću moći da pevam na Nedelji, budući da ću prijatelje povesti na putovanje. Imam mnogo prijatelja koji su gejevi i zaista nemam ništa protiv njih - završava lepotica za Telegraf.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sud

    19. septembar 2014 | 08:47

    Sestro slatka, podigni malo te silikone vidi dokle su ti se otegli...

  • Joka

    19. septembar 2014 | 04:11

    I lepa i zgodna...svaka cast...respekt..

  • W

    19. septembar 2014 | 14:42

    Ima nekoliko slika u novinama sa ovog dogadjaja, u ovom odelu, koje joj lepo stoji, ali na svim slikama stoji kao da ce da se uka*i, sta joj je? Lepa zena, ali malo smara sa tom ulogom zrtve i mucenice koja je eto gresna samo sto je lepa i zato ispasta ali stoicki trpi itd itd...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA