Nove slike golišavih holivudskih zvezda preplavile internet

Jedina zvezda koja se do sada obratila povodom najnovijeg skandala je glumica Gabrijel Junion koja je ovaj čin okarakterisala kao "zločin iz mržnje"

  • 8

Nakon što su hakeri nedavno objavili preko 3.000 golišavih fotografija holivudskih zvezda, sada su opet odlučili da objave eksplicitne fotografije Kim Kardašijan, Rijane, Vanese Dadžins i drugih.

 

Fotografije hakovanih poznatih ličnosti su se opet pojavile na sajtovima poput 4chan i Redit gde su bile okačene slike i Dženifer Lorens, ali su ubrzo sklonjene.

 

 

I pored toga što je zvezda rijaliti programa Kim Kardašijan do sada pokazala skoro sve detalje iz svog privatnog života, ipak ona i njen suprug Kanje Vest nisu oduševljeni što su sada i oni na udaru hakera.

 

Međutim, jedina koja se do sada javno obratila povodom ovog incidenta je glumica Gabrijel Junion, koja je ovaj čin okarakterisala kao "zločin iz mržnje".

 

 

- Moram da podsetim da su crne žene od početka bile na udaru sa raznih strana, a ovaj potez to upravo i dokazuje - ljutito je istakla ona i dodala:

 

- Ovo se može okarakterisati samo kao napad iz mržnje, a svim ljudima koji su pogođeni ovim zločinom šaljem svoju ljubav i podršku - rekla je Junionova koja je u braku sa košarkašem Dvejn Vejdom.

 

(Telegraf.rs/Dailymail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA