Cecin sin lomio slavski kolač sa patrijarhom

- Stvarno mi je drago što smo prisustvovali slavi na kojoj je liturgiju služio patrijarh Irinej. Ovo je stvarno velika čast za našu porodicu - rekla je Ražnatovićeva

  • 17

Na slavi Rođenja Presvete Bogorodice (Male Gospojine), domaćin u manastiru Rajinovac u Grockoj je bio Veljko Ražnatović, sin Cece Ražnatović, koji je tom prilikom lomio slavski kolač sa patrijarhom Irinejom.

Osim Veljka, u manastiru su bili i Ceca, njena ćerka Anastasija, kao i pevačicina sestra Lidija sa suprugom Predragom Ocokoljićem i decom Helenom i Viktorom. Manastirskoj slavi je prisustvovalo oko 300 zvanica.

Ceca koja je, kako navodi list "Alo", sa ponosom gledala svog sina dok je lomio kolač sa patrijarhom, kaže da je ovo velika čast za porodicu Ražnatović.

- Za našu porodicu je velika čast što smo bili kumovi i domaćini slave u manastiru Rajinovac. Stvarno mi je drago što smo prisustvovali slavi na kojoj je liturgiju služio patrijarh Irinej. Ovo je stvarno velika čast za našu porodicu - izjavila je pevačica.

 

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA