SRPSKO PEVAČKO ČUDO, ČAROBNA LENA ZA TELEGRAF: U šoku sam, biću još bolja! (VIDEO)

- Hari Mata Hari je ostavio naveći utisak na mene. Posle snimanja emisije mi je tražio autogram. Rekla sam mami: "Mama, pa ja sam tek naučila da pišem, šta je to autogram?" - kaže devojčica kroz smeh

  • 13

Svetski talenat, malena Lena Stamenković (10) iz Zaječara, podigla je na noge celu Srbiju tokom druge emisije "Pinkovih zvezdica", izvođenjem Vanine pesme "Ako je vrijedilo išta".

Ova prelepa devojčica anđeoskog glasa za Telegraf kaže da joj je Hari Mata Hari posle emisije tražio autogram, kao i da joj je pevački uzor Lara Fabian.

- Još nismo svesni reakcije ljudi, polako postajemo. Polako se budimo... Svi živi nas zovu. Naši prijatelji, rođaci, pa čak i iz inostranstva. Upravo nas je zvala mamina drugarica iz Amerike koja je mene videla kada sam bila beba - kaže malena Lena.

Reakcije žirija su bile neverovatne...

- Reakcije su bile odlične, ali to je nekako iza nas. Posle snimanja emisije nismo očekivali ovoliku reakciju javnosti. Prosto smo impresionirani reakcijama ljudi nakon emitovanja emisije. U pozitivnom smo šoku. Ne stižemo da uradimo neke planirane stvari za danas, od poziva ljudi, novinara… Hari Mata Hari je ostavio naveći utisak na mene. Posle snimanja emisije mi je tražio autogram. Rekla sam mami: "Mama, pa ja sam tek naučila da pišem, šta je to autogram?" - dodaje kroz smeh devojčica.

Zanimalo nas je od kada se malena Lena bavi pevanjem, a tada joj je u pomoć uskočila mama.

- Pokazivala je talenat od malih nogu. Od šeste godine je u horu. Nastupala je i u "Areni" u "Sava" centru. "Pinkove zvezdice" su bile zajednička odluka - kaže mama.

Da li mala Lena ima muzičke uzore?

- Idol mi je Lara Fabian, a sa domaće scene slušam mnogo toga.

Za kraj, lepa devojčica priznaje da, iako važi za glavnog favorita, ne razmišlja o finalnom ishodu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA