STANIJA: Seks sa mnom je neverovatan!

- Oduvek sam bila "predmet" obožavanja mnogih muškaraca, još od vrtića i osnovne škole kada su svi dečaci u razredu bili zaljubljeni u mene. Lako baratam muškim rodom - kaže starleta

  • 14

Starleta Stanija Dobrojević kaže da muškarac njenih snova mora da bude muževan, širokih ramena i da se pored njega oseća sigurno. Ne pali se na glumce, ali nije joj strano da se zabavlja sa muškarcima koji nemaju dinara, te mora da ih izvodi na večeru.

- Moj život je izuzetno interesantan. I jednog dana biće ta knjiga, a možda i film po njoj… (smeh!) - kaže starleta.

Stanije nije propustila priliku ni da se ishvali "na sva usta" kako je oduvek bila aktuelna u školi, na fakultetu, te da su je svi obožavali, iako su kružile priče da je studentima sa godine delila svoje gole fotografije i molila da je zovu na žurke.

Oduvek sam bila "predmet" obožavanja mnogih muškaraca, još od vrtića i osnovne škole kada su svi dečaci u razredu bili zaljubljeni u mene. Lako baratam muškim rodom. A kakav je seks sa mnom, moraćete da pitate nekog ko je bio sa Stanijom - rekla je Dobrojevićeva.

Stanije je za "Inofmer" otkrila i planove za budućnost...

- Dobila sam ponudu za jedan televizijski projekat. Pregovori su i dalje u toku, ako pristanem, imaćete priliku da me pratite na malim ekranima od proleća. Do tada ću boraviti u Americi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Neverni toma

    28. septembar 2014 | 18:20

    Kakva je u krevetu, ne verujem dok ne probam :)

  • kika

    28. septembar 2014 | 18:56

    pahahahahahahahahhhhahahahahahahahahahaha ova Stanija je jako namučena hahahhahhahahhhaha koji vic od žene!!! aaa mukica

  • Aleks

    28. septembar 2014 | 20:22

    "Stanije nije propustila priliku ni da se ishvali “na sva usta” kako je oduvek bila aktuelna u školi, na fakultetu......" na fakultetu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA