SRPKINJA MEĐU SVETSKIM ZVEZDAMA: Mika Kostić u društvu Tine Tarner, Princa i Dejvida Bekama! (FOTO)

- Prvi čovek britanskog dela agencije "West One Pacific" Mik Garbut imao je prilike da me čuje na nastupima u Londonu i Sautemptonu i predložio je da postanem deo njihovog tima i da mi pomognu da objavim i što bolje u svetu ispromovišem album na engleskom jeziku - rekla je mlada pevačica

  • 6

Mlada Mirjana Mika Kostić, koja je pažnju na sebe skrenula u emisiji "Operacija Trujumf", postala je prva pevačica iz zemalja nekadašnje Jugoslavije koja je potpisala ugovor sa čuvenom menadžerskom agencijom "West One Pacific" koja sarađuje sa brojnim svetskim zvezdama kao što su Tina Tarner, Dejvid Bekam, Princ, "Duran Duran" i drugi.

Od pre nekoliko dana Mikina fotografija našla se na zvaničnom sajtu ove agencije koja ima predstavništva u Londonu i Los Anđelesu, a među brojnim umetnicima "West One Pacific-a", Mika se našla odmah pored fotografije legendarnog Berija Vajta.

Kostićeva koja je do sada snimila nekoliko pesama na engleskom i više puta nastupala širom Britanije navodi da je velika čast naći se među takvim velikanima kao i da će probati da opravda velika očekivanja ljudi koji su joj odškrinuli vrata svetske scene.

- Agencija "West One Pacific", koja je do sada sarađivala sa takvim zvezdama kao što su Princ, Lajonel Riči, Beri Vajt, Pavaroti, Tina Tarner, "Duran Duran", radila je promociju Dejvida Bekama, fudbalskih klubova Čelsi, Arsenal, vodila karijeru pokojnog Robina Giba i Bi Džiza ponudila mi je zvaničnu saradnju - kaže Mika, i dodaje:

- Prvi čovek britanskog dela agencije Mik Garbut imao je prilike da me čuje na nastupima u Londonu i Sautemptonu i predložio je da postanem deo njihovog tima i da mi pomognu da objavim i što bolje u svetu ispromovišem album na engleskom jeziku. Ne želim da sada neskromno najavljujem veliku svetsku karijeru, jer živim i radim i dalje u Srbiji u kojoj su, nažalost, mnogo važnije biti skandalozan nego talentovan. Svakako ću se potruditi da materijal koji budem uradila na engleskom i objavila u Londonu predstavi mene i moju zemlju na najlepši mogući način.

Pre odlaska u London, talentovana pevačica planira promociju nove pesme "Mali" ("Budi moj"), autorskog hita Žike i Jelene iz "Zane".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    3. oktobar 2014 | 21:58

    Devojka ima glas andjela,samo napred.Nazalost kvalitet je u Srbiji odavno zaboravljen

  • JB

    3. oktobar 2014 | 21:23

    Samo napred BRAVO

  • Miki

    4. oktobar 2014 | 00:16

    Napokon da napisete i o nekom ko poseduje pravi kvalitet. Dosta nam je vise da hvalite spodobe sa dobrim dupetima i sililonkama.... Bravo za Miku!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA