Do 15. novembra možete da se prijavite za Pinkov muzički festival! (FOTO)

- Kao što smo prošli put izbacili u etar mladog Marka Mandića koji je postao zapažen pevač posle festivala, ovog puta očekujemo još mladih autora i pevača koji su drugačiji, talentovani i kvalitetni - rekao je Darko Popović, direktor PR službe "Pinka" i savetnik Željka Mitrovića za program

  • 0

Drugi "Pink music festival" biće održan početkom decembra a "ružičasta" televizija je objavila konkurs na koji do 15. novembra mogu da se prijave svi zainteresovani pevači!

Nakon prvog "Pinkovog muzičkog festivala" koji je održan 29. aprila, počelo je prijavljivanje i za naredni, a i sada se, kao i prošli put, očekuje veliki broj prijavljenih kompozicija.

- Ideja nam je da dva puta godišnje damo priliku predstavnicima estrade da promovišu svoje nove pesme na sjajnoj sceni našeg muzičkog festivala. Ovaj zimski festival se održava početkom decembra, a konkurs za autore i izvođače je otvoren do 15. novembra - izjavio je Darko Popović, direktor PR službe "Pinka" i savetnik Željka Mitrovića za program. On je dodao i da će se festival redovno održavati i pred leto.

- Očekujemo kao i prošli put veliki broj prijavljenih kompozicija. I naravno veliki broj zvezda na sceni. Kao što smo prošli put izbacili u etar mladog Marka Mandića koji je postao zapažen pevač posle festivala, ovog puta očekujemo još mladih autora i pevača koji su drugačiji, talentovani i kvalitetni. I ono što je najveća prednost za pevače i glavna specifičnost našeg festivala, sve nove prijavljene pesme slušaoci će 15 dana neprekidno moći da preslušaju kako na "Pink Music" kanalu gde će se vrteti 24 sata dnevno, tako i na našim "zemaljskim" kanalima. Ovog puta održaćemo i veče za nove nade koje će prenositi "Pink 2" program - zaključio je Popović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA