FOLK METAL: Ovog pevača nije prepoznao ni rođeni sin, znate li ko je u pitanju? (FOTO) (VIDEO)

Jedan srpski narodnjak potpuno se ubacio u ulogu rokera i sjajno skinuo specifičnu boju glasa i pokrete pevača Pola Stenlija.

  • 3

Takmičari humanitarnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" nemaju ni dan predaha. Iz emisije u emisiju su uigraniji i opušteniji kad je reč o izazovima koje dobijaju. U nedelju nas očekuje spektakularna epizoda koja će preplaviti energijom, sjajnim numerama i još boljim imitacijama.

Jedan od učesnika se ozbiljno pripremao za nastup, a njegova maska ga je učinila gotovo neprepoznatljivim. Čak u toj meri da ga ni sin nije prepoznao.

 

Radi se o Draganu Kojiću Kebi koji će nam se u nedelju predstaviti numerom grupe KISS "I was made for loving you". Iako narodnjak, Keba se potpuno ubacio u ulogu rokera i sjajno skinuo specifičnu boju glasa i pokrete pevača Pola Stenlija.

Energija ljutog rokera gotovo je obuzela Kebu te je sve vreme bio u ulozi žestokog momka. Sve vreme je zabavljao i do suza zasmejavao svoje kolege.

Kako se Keba pripremao za svoj nastup, pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA