Di džej Delano Smit na Halloween rejv žurki u "Tjubu" (FOTO)

Karta za ovaj događaj košta 300 dinara i neće se menjati tokom noći

  • 0

Nakon fenomenalnog otvaranja prošlog vikenda, jedna od najvećih institucija beogradskog klabinga - "The Tube" ("Tjub"), ovog vikenda je pripremio prvo strano gostovanje.

Na Halloween u petak 31. oktorbra će u "Tjubu" nastupiti čuveni di-džej i producent, "mag deep-house" zvuka i jedan od pionira "Detroitske škole" - Delano Smit. Njegovo gostovanje prošle sezone je jedna od najboljih žurki u Beogradu te sezone, a ovaj majstor deep zvuka garantuje još bolji provod ovog puta.

Domaću podršku će raditi starosedelac domaće elektronske scene – Dušan Kačarević. Na licu mesta će biti i šminkanje za Halloween gde će naši prijatelji raditi face-painting i body-art na gostima koji to budu hteli. Karta za ovaj događaj košta 300 dinara i neće se menjati tokom noći.

Ove subote kao i svake subote u toku novembra, klub "The Tube" je uveo novinu i ugostiće jedan od trenutno najpopularnijih i najboljih domaćih party brendova – Belgrade Banging. 01.11. Belgrade Banging pravi afterparty njihovog prvog rođendana održanog prethodnog vikend, a kako kažu, odabrali su "The Tube" jer "je to jedini klub u Beogradu koji pruža gostima potpunu slobodu da đuskaju, skaču i uživaju u muzici na podijumu za igru dugačkom čak 23 metra." Za atmosferu će ovo veče biti zadužen dobro poznati BB trio rezident di-džejeva u sastavu Oakich, Tom Gepard i Erik Kasel.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA