Najpoželjnije žene sveta - 1. Sofija Vergara (FOTO)

Telegraf predstavlja top model Sofiju Vergaru, koja se našla na 1. mestu top liste najpoželjnijih žena sveta prema izboru internet sajta ask.com

  • 0

Internet sajt ask.com objavio je rezultate ankete sa pitanjem - Koje su najpoželjnije žene sveta?  Telegraf svakog dana predstavlja po jednu izabranu lepoticu. Na prvom mestu našla se glumica Sofija Vergara!

Sofija Vergara je kolumbijska glumica, voditeljka, komičarka i model. Trenutno živi u SAD-u. Rođena je 1972. u Brankilji u Kolumbiji. Vergaru je "otkrio" fotograf dok se šetala po plaži. Ubrzo je dobila poslovne ponude da se pojavljuje na televiziji, ali je ona sa rezervom prihvatala, jer je bila odgajana po katoličkim i konzervativnim pravilima. Da bi se pojavila u jednoj reklami, tražila je dozvolu katoličke crkve.

Od 1995. do 1998. se poijavljivala na televiziji kao voditeljka u emisijama zajedno sa voditeljem Fernandom Fiorem. Radila je reklame i reklamna snimanja za kupaće kostime 1998, 2000. i 2002. U severnoj Americi je postala poznata ulogom u filmu "Chasing Papi" iz 2003. Imala je zapažene uloge u "Meet the Browns" iz 2008. i "Madea Goes to Jail" iz 2009, za koji je bila nominovana za ALMA nagradu.

Posle televizije, Vergara je radila na nekoliko filmova i to "Štrumpfovi", "Happy Feet" drugi deo i sada radi na filmu "The Three Stoodges". Veliki uspeh glumica je postigla sa serijom "Modern Family". Bila je nominovana za Zlatni globus i Emi nagrade.

Sofija se sa 18 udala za svoju ljubav iz srednje škole Džoa Gonzalesa i sa 20 je rodila sina.  Razvela se 1993. i upisla studije stomatologije na univerzitetu u Kolumbiji. Njenog starijeg brata su ubili 1998, a mlađi se leči od zavisnosti od droge. Sofija Vergara je 2000. pobedila rak tiroidne žlezde.

(N. I.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA