SURVAJVERKA: Najseksi fotke Aleksandre Nakove (FOTO)

Makedonska Plejboj zečica bila u vezi s Vladom Vuksanovićem, a na putu u Kostariku se smuvala s bivšim hrvatskim misterom Radovanom Stošićem. Tukla se sa Stanijom Dobrojević

  • 0

Jedna od najneprimetnijih učesnica ove sezone "Survajvera" svakako je Aleksandra Nakova - makedonska manekenka i Plejboj zečica.

Atraktivna Aleksandra, koja trenutno doživljava tešku krizu u plemenu Boruka rođena je 1989. u Đevđeliji u Makedoniji, a sada živi u Skoplju, gde studira na privatnom FON Univerzitetu. Proboj je napravila u svojoj zemlji osvajanjem "Plejboja", a onda je krenula u osvajanje Srbije, gde se slikala za magazin CKM. Radila je i za poznate brendove: Calvin Klein, Police, Victoria Secret

Zanimljivo je da je Aleksandra bila u vezi sa manekenom Vladom Vuksanovićem pre učešća u rijalitiju "Survajver", a da se na putu ka Kostariki smuvala sa bivšim hrvatskim misterom Radovanom Stošićem. Na njihovu žalost, odmah su bili razdvojeni i nisu se sreli do kraja takmičenja, pa je to iskoristila Stanija i u toku boravka na jednom od ostrva počela da proziva Aleksandru zbog Vlade i Radovana, što je dovelo do žestoke svađe. Prvo su se vređale, a zatim su počele da se guraju i fizički nasrću jedna na drugu. Produkcija je morala da reaguje i diskvalifikuje ih.

Ono što Aleksandru najviše  ispunjava, prema njenim rečima, je ljubav. Makedonska manekenka obožava kik boks, koji je i najodgovorniji za njenu vitku liniju, ali i odličnu kondiciju. Ne voli da kuva i da sprema kuću, a kako priznaje, kada treba da ode na neki ispit više voli da ostane kod kuće i da nastavi da spava.

Telegraf predstavlja najseksi fotografije jedne od najseksi Survajverke:

(A. V.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA