Bojana Stamenov kandidat za Evrosong, traže se još dva pevača! (FOTO) (VIDEO)

Završen je konkurs za Pesmu Evrovizije na koji se prijavio veliki broj nepoznatih izvođača. Najbolji od njih izaći će na crtu tandemu afirmisanih pevača, a već je poznato da će jedan od kandidata bivša zvezda šoua "Ja imam talenat"

  • 21

Bojana Stamenov biće jedan od kandidata za srpskog predstavnika na Evrosongu 2015. u Beču, drugi će biti poznati muški pevač, a treći, kao što je već poznato, neko od velikog broja anonimnih izvođača koji su do 10. novembra poslali svoje snimke.

Telegrafu je to potvrdio autor svih pesama koje će biti u trci za Pesmu Evrovizije Vladimir Graić Graja. Dodao je da još stigao da utvrdi konačan broj prijava "anonimusa":

- Prekjuče ih je bilo preko 200, a pošto smo kampanjci, očekujem da ih bude oko  300. U naredna tri, četiri dana ću sve to sa ekipom da preslušam i suzim broj na onoliko koliko mislim da je to potrebno. Uslediće zatim audicije od ponedeljka.

Audicije sa odabranim anonimnim izvođačima će se, podsetimo, odvijati po sledećem rasporedu: Niš (17. novembar), Zaječar (19. novembar), Kragujevac (21. novembar), Užice (24. novembar), Novi Sad (26. novembar) i Beograd (28. novembar, Dečiji kulturni centar).

BITKA ZA EVROSONG: Karleuša sama sebe eliminisala, neće da se takmiči sa anonimusima! (FOTO) (VIDEO)

Pored Bojane i pobednika konkursa za anonimce, u konkurenciji za odlazak u Beč biti i jedan poznati muški pevač.

- Figurira nekoliko imena, ali ne bismo još da izlazimo u javnost - kaže Graić.

Predstavnik Srbije biće poznat 14. februara 2015.  Evrosong u Beču se održava od 12. do 16. maja naredne godine.

(Milan Ćunković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    11. novembar 2014 | 14:29

    HOCEMO Bojanu Stamenov na eurosongu!!!

  • svašta

    11. novembar 2014 | 14:58

    Zašto se traže amateri pored velikih zvezda koje imamo?! To je kao da na svetsko prvenstvo u fudbalu umesto profesionalaca mi skupljamo igrace po školskim timovima. Svašta.

  • Neko

    11. novembar 2014 | 15:00

    Srbija i srpski narod su masovno glasali za Jelenu Karleušu. Čak i oni koji je ne vole. Ona je neko ko bi ne oduševio Evropu već neko ko bi odneo pobedu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA