Evo kako je Đule Van Gog u isto vreme snimao kamerom, pevao i još menjao tekst pesme! (FOTO) (VIDEO)

Sjajni frontmen je poželeo da napravi nešto autentično. Pogledajte kako se snašao dok je tri stvari radio istovremeno, u specijalnoj "Telegraf" verziji pesme "Brod od papira"

  • 6

"Van Gog" se užurbano sprema za veliki beogradski koncert 11. decembra u Hali sportova. Zavirili smo malo na njihovu probu, dočekala nas je izuzetno raspoložena ekipa, spremna da na originalan način najavi spektakl.

To se, uostalom, najbolje vidi po ideji koja je sinula Đuletu u momentu. Kada smo uključili kameru, u želji da ovekovečimo atmosferu i snimimo jednu od pesama, sam se prihvatio tog zadatka i, tokom svirke, napravio sjajan "video selfi", a dok je pevao i snimao, u trenutku je smišljao nov, improvizovan tekst.

Pogledajte:

Koncert će, između ostalog, biti specifičan i po tome što će grupi na samom početku biti uručena MTV nagrada za najbolji bend u regionu, koju su Đule i ekipa po drugi put osvojili ove godine.

Cena karte je 1500 dinara, za sve sektore. Đule tim povodom u svom stilu poručuje:

- Kompletna Hala sportova će 11. decembra biti jedan fan pit. Grupa "Van Gog" nije razdvojila svoje fanove. Osećajte se lepo i ponašajte se slobodno.

(Milan Ćunković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA