ISPOVEST PEVAČICE OBOLELE OD RAKA: Ne pitam koliko ću još da živim!

- Takav kolaps vlastitog tela, gubitak kontrole nad njim, zaista me prestravio. Međutim, spoznaja da imam jednu od najgorih bolesti na svetu nije me toliko pokosila - rekla je Dona Ares koja se već neko vreme bori sa karcinomom

  • 2

Popularna bosanska pevačica Dona Ares već mesecima se bori protiv karcinoma. U intervjuu za "Azru", ona je rekla da borba sa ovom opakom bolešću kreće kada oterate strah.

- Ne pitam koliko ću živeti. A oni koji su bolesni uvek znaju šta treba da kažu. Koliko je još ciklusa pred njima, koliko bole vene dok se ne ugradi port, da li je teže izgubiti kosu ili trepavice... - rekla je pevačica.

Dona je potom objasnila kako je otkrila je osetila da ima rak.

- Najpre se pojavio neobičan umor. Jednostavno sam bila umorna, klonula, sve mi je bilo teško... Takav kolaps vlastitog tela, gubitak kontrole nad njim, zaista me prestravio. Međutim, spoznaja da imam jednu od najgorih bolesti na svetu nije me toliko pokosila. Razmišljala sam: Ok, Azra, eto i taj rak i s tim ću se suočiti, ali zašto sad? Baš smo ti i ja pričale o tome kako ću se seliti, sve je već bilo zaokruženo. Zdravo Bosna, Majorka i Nemačka širim vam ruke. Ali nećeš - navela je pevačica.

(Telegraf.rs/azramag.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    26. novembar 2014 | 16:33

    Uz tebe smo Dona!

  • Fantom

    28. novembar 2014 | 09:10

    Nije bitno koje vere bio covek al treba biti covek i u dobru i u zlu.Sve najbolje i brz oporavak joj zelim i jaka je ona izdrzace.... pozzz za najlepsu uz tebe sam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA