Ivanu Ivanoviću Bošnjaci prete smrću i silovanjem članova porodice!

Popularnog voditelja nazivaju četnikom, izdajnikom, na njegov i na račun njegove porodice stižu najodvratnije pretnje i uvrede, a sve je počelo kad se Ivanović u svojoj emisiji na neprimeren način našalio na račun Bosanki

Nakon što se Ivan Ivanović, u svojoj emisiji koja je emitovana u petak, neukusno našalio na račun Bosanki, usledila je prava lavina kritika i bez obzira što se poznati voditelj izvinio zbog svojih izjava, situacija je ekskalirala i Ivanovića preko društvenih mreža vređaju na najgnusnije načine, a čak mu se preti smrću i silovanjem maloletne ćerke!

Uz najodvratnije psovke, Ivanovića na internetu nazivaju četnikom, izdajnikom, prete mu fizičkim nasiljem, a nisu izuzeti ni članovi njegove porodice.

Da podsetimo, Ivan Ivanović je u petak izjavio: "Od 1995. je porastao broj Bosanki koje rađaju pre petnaeste godine. I posle kažu da Plavi šlemovi tamo nisu ništa radili?".

Usledili su brojni protesti u Bosni, a tamošnji mediji su konstatovali da je voditelj na ovaj način "uvredio više od 20.000 žena koje su silovane tokom rata". U međuvremenu je pokrenuta i internet peticija kojom se od njega traži javno izvinjenje u njegovoj emisiji.

Nakon svega, preko Tvitera se oglasio i Ivanović koji je napisao:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale ortodox

    2. decembar 2014 | 14:37

    Možeš mislit svake godine će dizat broj i izmišljat nek malo gledaju šta su oni pravili a i one nisu baš tako nevine ko što se predstavljaju dosta njih je šaralo pa onda da se operu Srbi ih silovali

  • pera kojot

    2. decembar 2014 | 15:31

    Ivane care odlican si . A Bosna je zajednica muslimana,srba i hrvata a i ostalih naroda koji tu zive. Ko se tu osetio prozvanim? Ko su to bosnjaci?

  • Milka

    2. decembar 2014 | 14:50

    Ivane uvijek si dobrodošao u Republiku Srpsku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA