BOLJA OD IVANA IVANOVIĆA? Evo kako Anica Dobra priča viceve (VIDEO)

Popularna glumica pokazala se kao sjajna stand-up komičarka gostujući u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem". Pogledajte

  • 8

Glumica Anica Dobra pokazala se kao odlična stand-up komičarka. Ona je gostujući u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" pričala viceve i oduševila publiku.

Iza kamere se nalazio Ivan Ivanović, koji joj je davao savete.

Emisiju "Veče sa Ivanom Ivanovićem", u kojoj su gosti bili Anica Dobra i Gordan Kičić, možete pogledati od 21:15 na "Prvoj" televiziji.

Pogledajte tizer:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • c c c

    19. decembar 2014 | 23:47

    Nazalost svi talenti kao sto su Branka Katic, Anica Dobra, Zarko Lausevic, ne zive vise u Srbiji i najmanje ih ima na nasim televizijama, zato starleta na svakom cosku sa sve njihovim pozadinama! Sto se tice komicara videli smo kako to rade najbolji Nadrealisti!!!!

  • Mitar Rabadzija

    19. decembar 2014 | 21:33

    Ako cemo iskreno ,Ivan Ivanovic uopste nije smesan ni zanimljiv. Uglavnom gledam emisiju zbog dobrih gostiju koje dovodi i dobrih izvodjenja pesama uzivo. Kada dovede neke jako interesantne goste, Ivan pored njih postane toliko nebitan i ljudi se uglavnom oduseve provalama i pricama gostiju (npr. Rambo Amadeus,Branko Djuric,Andrija Milosevic itd.) Cak i neke njegove fore uopste nisu lose,ali nacin na koji on to interpretira je nekako usiljen,pa se cak i samom sebi smeje na silu. Voleo bih kada bi ga zamenio neki drugi ,zanimljiviji komicar,jer definitivno nema toliki kvalitet koji mu se pripisuje. I u show-u TLZP je pokazao da je naspam Djure treca klasa komicara. A sto se tice Anice,za nju samo reci hvale.

  • Zorule

    19. decembar 2014 | 22:50

    Anica najlepša vez konkurencije!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA