Đanija krvnički pretukli i ukrali mu sat od 2.000 evra!

- Nedavno se pisalo da je kupio zlatni sat, pa neke bunde, markiranu garderobu, verovatno su mislili da će ga skinuti golog i uzeti mu sve što ima. Natečen je, na levo oko jedva vidi - kaže izvor

  • 52

Pevač Radiša Trajković Đani krvnički je pretučen ispred svoje kuće u Mirijevu.

Đani je izlazio iz dvorišta da preparkira automobil, kada su ga iza kapije sačekala dva nepoznata čoveka i napala ga s leđa u nameri da ga opljačkaju. Prvo su mu zavrnuli ruku i oborili ga na zemlju, a onda su ga šutirali u stomak i udarali pesnicama u glavu. Lopovi su pobegli s njegovim satom vrednim 2.000 evra, piše Kurir.

- Nedavno se pisalo da je kupio zlatni sat, pa neke bunde, markiranu garderobu, verovatno su mislili da će ga skinuti golog i uzeti mu sve što ima. Natečen je, na levo oko jedva vidi. Zbog bolova i straha još uvek nije policiji prijavio slučaj, ali verovatno hoće u skorije vreme, jer ovo ne sme proći nekažnjeno - kaže izvor.

Đani je potvrdio saznanja.

- Neki momci su mi napravili sačekušu i prebili me kao vola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepo vreme

    25. decembar 2014 | 07:49

    Zasto se hvali da ima sat od 22000 evra, mogao je da ocekuje u ovoj nemastini tako nesto.. ako zaradjuje neka cuti, a ne prica kako ne zna sta ce sa parama, pa taj sat ispade 2000 evra.. uzas

  • Jat....

    25. decembar 2014 | 03:08

    Dobro je i prosao mogli su ga ubiti radi radi sata ....Zivot je izgleda bezvredan u srbiji...!!!

  • Peca Stalone

    25. decembar 2014 | 06:09

    Navijaci Zvezde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA