MACA DISKRECIJA: Od političara i fudbalera dobijam najviše ponuda za seks!

- Valjda su nezadovoljni svojim suprugama pa sam im ja interesantna. Ali, političari su nesnošljivi. Najviše su isfrustrirani, a ja volim da ih provociram i golicam im maštu - kaže starleta

  • 5

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija tvrdi da joj najviše ponuda za seks nude političari i fudbaleri.

- Valjda su nezadovoljni svojim suprugama pa sam im ja interesantna. Ali, političari su nesnošljivi. Najviše su isfrustrirani, a ja volim da ih provociram i golicam im maštu - kaže Maca kroz smeh.

Na pitanje ko joj je platio povećanje grudi, kaže da je zaradila novac i sama sebi platila. Ističe da zbog svog fizičkog izgleda ima mnogo neprijatelja i da joj mnogi žele nauditi zato što su ljubomorni na njenu lepotu i uspeh.

Foto: Facebook/Senada-Nurkic-Maca Foto: Facebook/Senada-Nurkic-Maca

- Ja muškarcima nudim fizički izgled, nudim im druženje. Ali, nisam prostitutka. Poznajem devojke, drugarice, koje su se prodavale za dobar telefon, putovanje ili odmor na nekoj egzotičnoj destinaciji - kaže Maca, prenosi "Avaz.ba".

Komentirajući veliki skandal koji je potresao Srbiju, kada je uhapšen makro Mihajlo Maksimović (33) iz Šapca, Maca kaže da takvo nešto ne treba nikoga iznenađivati.

Foto: Vimeo/Alma Redžić Foto: Vimeo/Alma Redžić

- Ima toga i kod nas. Pitanje je dana kada će policija početi da radi svoj posao i uhapsi makroe. Mene su pokušavali da uzmu pod svoje, ali ne dam se ja. Poznavala sam devojke koje su morale da skaču na svaki mig, budu poslušne i bez pogovora zadovoljavaju klijente koje dogovori makro - tvrdi Maca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cimanje

    15. januar 2015 | 23:08

    Kako glup i izveštačen osmeh.

  • Mrvica

    16. januar 2015 | 12:17

    A otkuda politicari i fudbaleri u njenoj blizini, tek onako haha

  • Stefan

    17. januar 2015 | 10:37

    Ovakav sljam je jedino za gulag i zimu ispod nule dobar. Kao nije prostitutka vec je sta, "costumer service"!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA