Vreme čitanja: oko 1 min.

Telegraf na Vaskrs sa Nikolom Rokvićem: Bili smo sa porodicom kad su ga dočekali, kadrovi su čarobni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naša ekipa provela je najveći hrišćanski praznik sa čovekom koji iz dana u dan javnosti šalje najlepšu moguću poruku, tokom svoje humane misije koja je za divljenje

  • 1

Najveći hrišćanski praznik, Vaskrs, ekipa našeg portala provela je sa Nikolom Rokvićem i njegovim najmilijima.

Sa Nikolom smo se prvo sreli dok je peške prelazio deo puta u svojoj humanoj misiji - da stigne do Egine, pokloni se u Manastiru Svetog Nektarija Eginskog, a sve ispred fondacije "Porodica" koju je osnovao sa suprugom Bojanom, a čiji je prvi cilj da skupe novac za renoviranje dela pedijatrijske onkologije, kao i za aparate koji će pomoći u dijagnostifikovanju kancera mozga.

Potom smo se uputili ka Crkvi Svetog Arhangela Mihaila, gde je Nikolu čekala porodica.

Supruga Bojana sa troje dece, njena majka, pevačeva majka Slavica, Bojanini brat i sestra sa porodicama, jedva su čekali da Nikola stigne do njih, da se zagrle i da zajedno provedu ovaj veliki, sveti dan.

Odmah na ulasku u crkveno dvorište Nikola je uzviknuo: "Hristos Vaskrse!" i sa osmehom je pozdravio svoje voljene, a onda je usledio dirljiv susret.

Emotivne kadrove pogledajte u galeriji u nastavku, a dirljiv, ekskluzivni razgovor sa Nikolom, uskoro će biti na našem portalu.

Ovako možete dati svoj doprinos Nikolinoj humanoj misiji, "Ovaj put za dečiju radost".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko

    6. maj 2024 | 01:00

    Nikola svaka ti cast. Otac se ponosi tobom! Svaka cast i majci kakvog je Srbina rodila i svaka cast Bojani rodila ti je troje dece.... Lepota za gledati....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA