KUĆNI VIDEO: Evo kako Karleuša stvarno peva!

Za one koji nikada nisu posetili neki njen nastup, pevačica je okačila video na kojem peva u kućnoj atmosferi, bez šminke i matrice

  • 93

Kako Jelena Karleuša peva znaju svi koji su bili na njenim mega posećenim nastupima u inostranstvu. Iako slabije nastupa u Srbiji, Karleuša gotovo svaki vikend provede u Austriji, Švajcarskoj, Nemačkoj...

Za one koji nikada nisu posetili neki njen performans, pevačica je okačila video na kojem peva u kućnoj atmosferi, bez šminke i matrice.

U pitanju je hit "Bijelog dugmeta" - "Lažeš", a video je iz 2011. godine. Ipak, Jelena se tokom jučerašnjeg dana pohvalila izvedbom.

Kako vi komentarišete njeno pevanje?

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa stankovic

    28. januar 2015 | 16:54

    Očito se JK nečega plaši, sud javnosti je apsolvirala, on je mnogo ne tangira i time pokazuje nepoštovanje prema svojim fanovima iako je puna reči hvale za njih. S vremenom postaje prepoznatljiva u svojim monolozima, komentarima i osudama, ništa joj nije sveto pa joj se to obija o glavu. Na stranu što ona stvarno nezna da peva, činjenica je da je uspela izgraditi jedan svoj virtuelni svet u kojem je ona glavna rola, pokazuje sebe polugolu da bi se sama divila sebi, uporna je da svima dokaže kako ne postoji nitko kao ona, a da niti sama nije svesna da je završila na margini estradnog miljea. Grčevito se drži za Cecu, svojom pljuvačinom po njoj sakuplja poene iz blata koji je drže na površini, ali oni će nestati, a onda će zaglaviti u blato iz kojega nema povratka !

  • Bogi

    28. januar 2015 | 14:40

    Ne zna da peva! Neka postavi neki drugi kucni video gde je mozda bolja!

  • €¥$

    28. januar 2015 | 14:56

    Kazna za usi!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA