POTRESNA ISPOVEST NAJLEPŠE ŽENE SVETA: Ubili joj brata, preživela rak, dečko joj uhapšen zbog ubistva (FOTO)

Sofija Vergara, koja danas važi za jednu od najtraženijih glumica Holivuda, imala je brojne životne probleme

  • 5

Malo je onih koji danas ne znaju ko je Sofija Vergara. Iako je postala svetski popularna, lepotica iz Kolumbije nije imala lak život.

Rođena je 1972. godine kao šesto dece u gradu Barankilja. Dok je studirala stomatologiju, rešila je da se uda za svoju srednjoškolsku ljubav Džoa Gonzalesa.

Njen brak trajao je dve godine, a posle razvoda odlučila je da se bavi modelingom. 1998. godine Sofijin brat Rafael je ubijen, što je rastužilo poprilično glumicu.

- Rafael je već jednom bio kidnapovan. Nakon što je bio oslobođen, počeo je da nosi pištolje a telohranitelji su bili uz njega. Jednog dana izašao je na ulicu bez njih, a kindaperi su ga upucali kada je hteo da posegne za pištoljem - rekla je Sofija u jednom intervjuu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Prelepa glumica imala je problema i na ljubavnom planu. Devedesetih godina zabavljala se sa izvesnim Krisom Pasijelom, za koga su mnogi tvrdili da je mafijaš.

Sofiji je 2000. godine dijagnostifikovan rak tiroidne žlezde. Podvrgla se terapijom jodom i oporavila se u potpunosti. Te iste godine Kris Pasijelo je uhapšen zbog ubistva kućne pomoćnice.

Glumica je takođe pokušavala da pomogne svom bratu Huliju, koji je pre nekoliko godina uhapšen zbog droge. Takođe, pričalo se da je Sofija bila u vezi sa nekadašnjim narko-bosom Adresom Lupezom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepo vreme u mojoj glavi

    29. januar 2015 | 20:54

    Devojku sa ovakvom istorijom bi ispaljivali da je nasa, ali ovako jer nije uzdizemo je u nebesa, a zaboravili ste da kazete da se udala sa 16 ili 18 za mnogo starijeg tipa

  • D

    29. januar 2015 | 18:37

    Odlicna je.

  • Mrki Vuk

    29. januar 2015 | 18:42

    Nije najlepsa ali ako popularan snimak na netu rado cu ga pogledati :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA