MISTERIJA NIKOLIJINE TRUDNOĆE: Htela da abortira, Vesna je sprečila, Relja nije siguran da je otac?! (FOTO) (VIDEO)

- Vesna joj je nekoliko puta rekla da ne pomišlja na abortus, da će sve biti u redu i da se ne sekira, jer može da naškodi njenom stanju - tvrdi izvor blizak Jovanovićevoj

  • 2

Totalnoj konfuziji oko trudnoće Nikolije Jovanović, koja je glavna tema već nekoliko dana, doprinose razne poluproverene informacije, a kada se tu ima u vidu da pevačica nije otkrila mnogo detalja, to otvara prostor za mnogobrojne spekulacije.

 

OGLASILA SE: Evo šta je Nikolija rekla o trudnoći sa Reljom!

 

Jedan od tračeva glasi i da Nikolija razmišlja i o abortusu, ali da ju je njena majka Vesna Zmijanac za sada ubedila da to ne radi.

 

- Nikolija je danima u panici i razmišlja da zakaže abortus. Iako joj svi govore da to ne uradi i da je biti majka nešto najlepše na svetu, ona se ipak boji da odgaja dete bez jače polovine. Vesna joj je nekoliko puta rekla da ne pomišlja na abortus, da će sve biti u redu i da se ne sekira, jer može da naškodi njenom stanju. Nikolija je otputovala iz Beograda na nekoliko dana kako bi mogla da razmisli šta je najpametnije da uradi - ispričao je izvor blizak Jovanovićevoj.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Sa druge strane, Relja Popović, član popularnog benda "Elitni odredi", za kojeg se priča da je navodno otac bebe, ima malo drugačiju verziju celog slučaja.

 

NIKOLIJA TRUDNA SA RELJOM IZ ELITNIH ODREDA: Nikada nećete pogoditi gde su napravili dete

 

- Valjda bih ja znao da sam pravio bebu i da ću postati otac. To su lepe vesti i ne bih imao šta da krijem, a to što se piše, pa bože moj. Niko osim mene ne može da tvrdi da ću postati tata. Nikada nisam voleo da pričam o svom privatnom životu, još manje o tuđim. Nikolija je trenutno u Atini, pa vidite sa njom kad se vrati - izjavio je Relja.

 

 

Koliko su, i da li su uopšte tačne ove glasine, videćemo uskoro...

 

(Telegraf.rs/Alo, Star)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA