POSLE TUČE, POMIRENJE: Vlada i Ana Marija zajedno gostovali u emisiji i evo šta su rekli (FOTO)

- Kada bih vratio vreme, nikada to ne bih uradio... Kajem se. Voleo bih da Ana Marija i ja ostanemo u korektnom odnosu i želim joj sve najbolje - rekao je Vlada Stanojević

Ana Marija Žujović i Vlada Stanojević pojavili su se zajedno prvi put pred kamerama, nakon incidenta u kome je voditelj fizički nasrnuo na svoju suprugu.

Njih dvoje gostovali su na televiziji "Pink" na kojoj su objasnili šta se zaista dogodilo. Rečeno je da se desila zučna rasprava između ovog para i da je bilo fizičkog kontakta sa obe strane.

Vlada Stanojević izjavio je da je u naletu besa udario Anu Mariju i da je izašao iz stana.

- Kada bih vratio vreme, nikada to ne bih uradio... Kajem se. Voleo bih da Ana Marija i ja ostanemo u korektnom odnosu i želim joj sve najbolje - izjavio je voditelj, i naglasio da sve što se piše i nagađa u vezi ovog slučaja su totalne budalaštine.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Ana Marija je rekla da posle napada nije razmišljala o posledicama i da je posle toga otišla na posao. Ona je istakla da se kaje što je fotografiju objavila na Fejsbuku, i da je bila besna i razočarana zbog svega što se dogodilo.

Žujovićeva je navela da još nije odlučila da li će tužiti Vladu Stanojevića. Povodom izjave voditelja "Pinka" da želi da ostane u korektnim odnosima sa njom. fitnes instruktorka je rekla sledeće:

- Nisam još sela sama sa sobom da razmislim o tome - rekla je Ana Marija.

Vlada Stanojević je naglasio da ni on, ni Ana Marija, neće više komentarisati incident.

(Teelegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA