RASPISAN KONKURS: Pink festival se održava 27. aprila!

Prijave sa radovima dostavljaju se zaključno sa 06. aprilom 2015. od dana objavljivanja javnog konkursa

  • 0

RTV Pink je danas i zvanično objavila konkurs za drugi po redu Pink music festival - "Festival hitova". Ovogodišnji festival održava se 27. aprila u Šimanovcima.

Priliku da učestvuju imaće najmanje 20 pevača i grupa čije kompozicije budu izabrane od strane selekcione komisije koju čine Milica i Željko Mitrović, direktor "Siti rekordsa" Bane Stojanović, direktor promo sektora "Pinka" Darko Popović i Nina Kovačević, producent festivala. I ove godine pesme će se promovisati 15 dana pre samog festivala putem svih nacionalnih programa ("Pink", "Pink BH", "Pink M"), satelitskog programa "Pink plus"  i specijalizovanih muzičkih kanala (Pink music, Pink folk 2).

Ni ove godine sam organizator neće pridavati veliku pažnju činjenici ko će biti pobednik festivala, vodeći se parolom "Važno je učestvovati", uz dodatak "Važno je naći se u ovako kvalitetnom muzičkom projektu", s obzirom na to da su kriterijumi organizatora za samo učešće izuzetno visoki. Od autora se očekuju kvalitetne, atraktivne kompozicije, tekstovi i aranžmani, a od izvođača kvalitetan pristup prezentaciji numere.

Prijave na konkurs sa radovima dostavljaju se zaključno sa 06. aprilom 2015. od dana objavljivanja javnog konkursa na adresu: Rtv Pink, Neznanog junaka 1, 11.000 Beograd sa naznakom za "Pink muzički festivač" 2015 ili putem email adrese: pinkfestival@rtvpink.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA