NEVIĐENO KOD NAS: Nikola Rokvić najavljuje novi album pod nazivom "Ovaj put" (VIDEO)

- Album izdajem za svoju produkciju "Nature Boy Production" koja će se baviti mladim i talentovanim ljudima, koji su spremni da na drugačiji način sagledaju bavljenje muzikom, produkcijom i umetnošću u celini - kaže pevač

  • 5

Sigurno ste se proteklih godina zapitali gde je nestao talentovani pevač mlađe generacije Nikola Rokvić i to u sred uspona u karijeri. Mi vam donosimo odgovor, sin Marinka Rokvića marljivo je radio na novom albumu koji predstavlja nešto što još nije viđeno kod nas.

Naime, album je konceptualan i "priča" priču o dvoje ljudi, gde je Nikola narator. Sve pesme su povezane u jednu celinu i prave priču, a prva pesma koja će izaći u martu priča o njihovom prvom susretu i zaljubljivanju, te se tako pesme nastavljaju u razne životne i ljubavne faze.

Za svaku pesmu je snimljen spot sa glavnim akterima.

- Album izdajem za svoju produkciju "Nature Boy Production" koja će se baviti  mladim i talentovanim ljudima, koji su spremni da na drugačiji način sagledaju bavljenje muzikom, produkcijom i umetnošću u celini - kaže Nikola.

U iščekivanju novog albuma, pogledajte najavu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA