Biković se izvinio ženama zbog svoje čestitke za 8. mart!

- OK, polako, vidim da ste me pogrešno shvatili - napisao je glumac u izvinjenju koje je objavio na svom Tviter profilu

  • 21

Posle osmomartovske čestitke koju je Miloš Biković objavio na svom Tviter profilu počela je žestoka rasprava na internetu, jedni mladog glumca nazivaju muškim šovinistom, drugi ga hvale, zbog čega se Biković javno izvinio svima koje je eventualno uvredio!

Evo kako je Miloš Biković ženama čestitao Osmi mart (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Y

    9. mart 2015 | 18:46

    Sram vas bilo. Pljujete decka koji je daleko iznad vas. A ustvari samo niste razumele, da ne kazem da ste glupe.. Koliko god da je covek fin-nekoj stoki ne odgovara..

  • Suza

    9. mart 2015 | 15:52

    Milose, sta god neko uradio, koliko god dobro mislio, uvek ce postojati oni koji ce da manisu. Ne treba se obazirati na zlurade komentare,uvek ce ih biti. U svakom slucaju, dosta zena je juce shvatilo sta si hteo da kazes. Hvala ti na lepim recima.

  • Jela

    9. mart 2015 | 20:19

    ja sam veoma emancipovana i uspesna zena. Uspesnija sam od mog supruga i vecine muskaraca iz mog okruzenja. Nimalo me ne vredja cestitka gospodina Bikovica. Naprotiv! I pored svih poslova na profesionalnom polju ostala sam i dalje zena. I jos uvek posedujem sve one najlepse osobine koje zenu cine zenom, a koje je gospodin Bikovic naveo u svojoj cestitci. Znate ko nije zadovoljan i ispunjen u rivotu i radu, uverk ce naci razlog da mu nesto ili neko smeta. Gospodine Bikovic ja Vam se od sveg srca zahvaljujem na predivnoj cerstitci.Raduje me kada su mladi ljudi poput Vas, uspesni, lepo vaspitani i prizemni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA