MILICA PAVLOVIĆ: Od sportista dobijam najveće bakšiše

Popularnu pevačicu su na jednoj proslavi 18. rođendana, kako se priča, gosti častili sa 3.000 evra

  • 6

Pevačica Milica Pavlović često peva na svadbama i žurkama koje organizuju poznate ličnosti, od političara do estradnih zvezda, a kako kaže nagalantniji su sportisti.

SELFIE: Milica Pavlović birala manekenke za novi spot (FOTO)

Milica kaže da su ovakvi nastupi prilika da se odlično provede ali i dobro zaradi, a osim ugovorenog honorara, kao dodatak stižu i poveći bakšiši.

- Najvelikodušniji su sportisti - priznaje Pavlovićeva koja, naravno, nije želela da otkrije koliko je najviše novca dobila za jedno veče kroz čašćavanje zadovoljnih gostiju. 

Nezvanično, Milica je samo na jednoj proslavi 18. rođendana, kroz bakšiš dobila 3.000 evra.

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mars

    14. mart 2015 | 16:10

    Ma jaka si mi i ti zvezda

  • miks

    14. mart 2015 | 17:43

    nemojte zamjeriti ali po svadbama uglavnom pjevaju amateri i to super zvuci.oni pjevaci koji kazu da pjevaju na slavljima i bas bi volio da cujem kako to zvuci.ovako samo plejbecare i skacu polugoli i glume plesace a kad pjevaju uzivo ne lici na pjesmu sa cda koju su snimili.zabranite im gostovanje ako nece pjevati uzivo,narod je zeljan nekog pjevaca da pjeva uzivo,a oni plejbecare i stvarno misle da je narod lud i baba vidi da ne pjevaju.lakrdija kazu volimo pjevati ,ali brkaju pojmove pjevanje i plejbecarenje i skakanje su dvije razlicite stvari.

  • Ja sam Ja

    14. mart 2015 | 18:57

    A vise Milica ne kuka sto nema decka?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA