SELFIE: Milica Pavlović birala manekenke za novi spot (FOTO)

- Uzbuđena sam i jedva čekam da vam predstavim novi muzičko-vizuelni materijal na kojem moj tim i ja vredno radimo - rekla je pevačica za Telegraf

  • 0

Pevačica Milica Pavlović organizovala je kasting za spot za novu pesmu "Selfie" u jednom beogradskom klubu. Na ovom događaju pojavilo se oko 100 devojaka, a zvezda "Granda" je bila žiriju zajedno sa manekenkom Angetom Azirovićem i producentom Aleksandrom Kerekešom Kekijem.

Foto: Dušan Petrović/Promo Foto: Dušan Petrović/Promo

Uz muziku popularnih di-džejeva devojke su hodale i predstaviljala sebe.

- Ovo je doba interneta i socijalnih mreža, a najveći društveni fenomen i globalni hit u poslednjih par godina je selfi, takozvani moderni autoportret. U tom duhu, odlučila sam da se u narednom projektu poigramo s tom zaraznom i popularnom temom - rekla je Milica za Telegraf, i nastavila:

Foto: Dušan Petrović/Promo Foto: Dušan Petrović/Promo

- Novi singl nosi naziv "Selfie" i danas je održan kasting u klubu "Stefan Braun" u saradnji sa "Kristal" modnom agencijom za modele koji ce se naći u spotu za pesmu. Uzbuđena sam i jedva čekam da vam predstavim novi muzičko-vizuelni materijal na kojem moj tim i ja vredno radimo - zaključila je zvezda "Granda":

Spot za pesmu "Selfi" pojaviće se krajem marta ili početkom aprila.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA