Ana Bebić u teškom stanju, sebe krivi za smrt najbolje drugarice!

Pevačica puštena iz bolnice i trenutno se oporavlja kod dečka Filipa Maletića. Na sedativima je i neprestano pominje nastradalu Milenu Dalmaciju (26), koja je u subotu došla u diskoteku da bi se srela sa njom

  • 4

Pevačica Ana Bebić, koja je u poslednjem trenutku izbegla gušenje u novosadskoj diskoteci "Kontrast" nalazi se u veoma lošem psihičkom stanju, teško govori i najverovatnije da će dugo osećati posledice ove tragedije.

- Ana je u užasnom stanju - i fizičkom i mentalnom. Teško joj je da govori, neprestano plače i uopšte ne liči na onu veselu devojku koju svi znaju iz "Operacije trijumf", kaže Anina bliska prijateljica za Telegraf, i dodaje:

- Juče je potražila pomoć lekara, a nakon primljene infuzije i koktela lekova za smirenje puštena je na kućno lečenje. Neprestano je pod jakim sedativima i veliko je pitanje kada će i da li će moći uskoro da se vrati pevanju. Svi su veoma zabrinuti za njeno zdravstveno stanje, a posebno zbog strašnog osećaja krivice koji oseća zbog toga što je u požaru nastradala njena najbolja prijateljica Milena Dalmacija sa dečkom. Iako se svi oko nje trude da je odvrate od takvog razmišljanja, Ana neprestano pominje Milenu, koja je u diskoteku "Kontrast" došla kako bi se videla s njom, zaključuje sagovornica Telegrafa.

Od dolaska iz Novog Sada uz Anu je neprestano sestra Zrinka, koja pokušava da joj pomogne i uteši je. Bivša učesnica "Operacije trijumf"  napustila je VMA i trenutno se nalazi kod dečka Filipa Maletića, koji je portvrdio za naš portal da se mlada pevačica oseća veoma loše:

- Ana je kod mene, ali ne može da priča, u šoku je! Veoma je potresena i plašim se kako će na nju dalje delovati sve ovo što se dogodilo. Neprestano razmišlja o tome da je ona uspela da izađe, a da je njena najbolja drugarica ostala u klubu i nije uspela da se spase - kaže Filip Miletić, mladi kompozitor.

(A. V.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • divna

    3. april 2012 | 13:38

    iskrena sucut obitelji koje su izgubile svoje najdraze najmilije od srca a ani zelim oporavak koji ce sigurno trajati dugo i da opet bude ana kakvu svi poznajemo i tako bi zelila. milena neka te cuvaju andeli

  • ludvig

    4. april 2012 | 23:18

    dosta vise sa anom bebic,a ko je ona za pravo!!!!!!

  • Tamara

    3. april 2012 | 00:52

    Sta reci tuga,zalost i sok.Ani Bebic zelim brz oporavak i da ponovo vrati osmeh na lice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA