PETAR BOŽOVIĆ: Nagovarao sam Žarka da snimamo zajedno

- Da, nagovarao sam ga da snimamo opet, ali sačekaje još nedelju dana da počnemo da radimo, pa ćemo onda pričati - naglasio je Božović

  • 5

Žarka Lauševića ćemo nakon dugogodišnje pauze ponovo gledati u filmu, i to u ostvarenju pod nazivom "Smrdljiva bajka". Jedan od najzaslužnijih za njego povratak jeste i njegov prijatelj Petar Božović, koji će glumiti zajedno sa njim.

- Da, nagovarao sam ga da snimamo opet, ali sačekaje još nedelju dana da počnemo da radimo, pa ćemo onda pričati - rekao je Božović za "Blic".

Foto: e-stock.us/Andrei Rublev Foto: e-stock.us/Andrei Rublev

I Ifran Mensur je uzbuđen što se Žarko Laušević vratio u svet glume.

- Žarko je tanana duša, pravi muškarac i znam da je uzbuđen zbog snimanja. Verujem da će izgraditi sjajnu ulogu jer nikada nije omanuo. Čuli smo se, a i videćemo se. Ovo mu je jednokratni povratak, ali bih voleo da postane i trajni - naveo je Mensur.

(Telegraf.rs/"Blic")

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pecanka

    25. mart 2015 | 10:50

    Zarko,duso nebeska,radujem se tvom povratku u svetu glume u kojem si dominirao.Uzasno mi je zao....sve sto nam se desava,nije slucajno,u pogresnom trenutku na pogresno mesto dovela te sudbina mladica kojima je dodeljeno odozgo to sto im se desilo.Zalim i njih,srcem zalim...prosto je moralo da se desi.Samo Bog zna zasto....Neka bude po volji Njegovoj a ti nas obraduj dobrom glumom,kao nekad,pokloni nam ruzu svoga duha.

  • Khalid Ibn Al-Walid

    25. mart 2015 | 18:36

    Crnogorska cast je najveca ubleha koja postoji na ovom prostoru oko je izgadjen niz lazi...najbolje pokazana u filmu mali budo

  • Skola

    25. mart 2015 | 05:51

    A besa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA