POSLE 15 GODINA PAUZE: Žarko Laušević snima novi film u strogoj tajnosti

- Tačno je da je Laušević zbog toga došao u Beograd a do kada će ostati, takođe vam ne mogu reći - rekao je Predrag Šarović, producent filma "Smrdljiva bajka", u kome će Laušević igrati jednu od uloga

  • 13

Glumac Žarko Laušević dobio je angažman u filmu posle 15 godina pauze, piše "Blic". Kako navodi ovaj dnevni list, on će tumačiti jednu od uloga u ostvarenju pod nazivom "Smrdljiva bajka" reditelja Miroslava Momčilovića.

Pored Lauševića, u ovom filmu igraće i Petar Božović, Ifran Mensur, Miloš Vlalukin i mnogi drugi. Detalji snimanja drže se u najstrožijoj tajnosti.

- Morate biti svesni situacije u kojoj se Žarko nalazi. Specifična je. Mi vam ne možemo reći ni kada, ni gde, ni kako, ni do kada će snimanje trajati. Tačno je da je Laušević zbog toga došao u Beograd a do kada će ostati, takođe vam ne mogu reći - rekao je direktor "Brigada filma" Predrag Šarović, koji je producent filma "Smrdljiva bajka".

Foto: Blic Foto: Blic

Kako je objašnjeno, zbog Lauševićeve, ali i bezbednosti cele ekipe, snimaće se u najstrožijoj tajnosti. Predrag Šarović naveo je da će se pobrinuti da niko ne otkrije lokalitet snimanja.

- Tačno je da ćemo snimati na već postojećim deponijama, ali ćemo posao odraditi maksimalno dobro i potruditi se da niko ne otkrije gde smo - naveo je on.

Pogledajte kako danas izgleda Žarko Laušević (FOTO)

Žarka Lauševića telohranitelji čuvaju od krvne osvete? (FOTO)

(Telegraf.rs/"Blic")

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trix

    24. mart 2015 | 09:30

    Pamet u glavu Srbi.Na Cetinju je arlaukao na sav glas: Ovo nije Srbija!!!

  • Scooby-Doo

    24. mart 2015 | 01:44

    Odlican glumac. Steta za zivotne okolnosti.

  • Mila

    24. mart 2015 | 07:51

    I treba da snima. Jedan je Zarko i jedva smo docekali ove vesti. Treba da ostave coveka na miru. Odsluzio je dva zatvora. Jedan stvarni i jedan licni koji ce trajati jos dugo. Nikome nije bilo lako lose stvari se desavaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA