X FACTOR: Momak iz Konga i muškarac u štiklama zvezde druge epizode (FOTO)

U novoj epizodi popularnog muzičkog takmičenja prodefilovalo je mnogo sjajnih pevača koji su oduševili kako žiri, tako i publiku

  • 3

Na Prvoj televiziji prikazana je najnovija epizoda emisije "X Factor". Sudijama i publici u studiju, na još jednom audicionom danu, predstavili su se brojni kandidati, od kojih su pojedini došli čak iz Afrike i Amerike.

Prva takmičarka je Katarina Nina Simić i dolazi iz Maldenovca. Predstavila se energičnom pesmom The Weather Girls “It's Raining Men”. Žiri je bio oduševljen njenom interpretacijom, posebno Masimo koji je rekao:

- Ne smeš zanemariti kada te dotakne univerzum, ti si izuzetan talenat! Drugačije si otpevala pesmu od originala, fantastično! - istakao je Savić.

Sa četiti DA takmičarka je prošla u drugi krug takmičenja.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Sledeći kandidat je Alen Bulić iz Zadra i ima četrdeset godina. Nakon što je otpevao emotivnu baladu, Masimo je kratko rekao: "Izvrsno!", dok je Tonči poželeo da takmičar otpeva klapsku pesmu, što je Alen rado prihvatio.

Četiri DA bez dvoumljenja odvode Alena dalje u drugi krug takmičenja.

Treći takmičar koga je verenica prijavila na "X Faktor" se zove Nenad Azanjac i bavi se glumom. Predstavio se emotivnom pesmom Dada Topića "Da li znaš da te volim“, ali njegova interpretacija nije ostavili snažan utisak na sudije.

Sa tri NE i jednim DA Nenad je ispao iz daljeg takmičenja.

Sledeći kandidat je sedamnaestogodišnji Ćirković Lazar iz Kragujevca koji priznaje da ima tremu, ali da jevda čeka da izađe pred žiri. Ovaj plavokosi tinejžer se prestavio pesmom "You raise me up" od Westlife-a.

Sa četiri DA Lazar ide u sledeći krug borbe.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Tamnoputi mladić Džonatan Lumbila dolazi iz Konga i želi da postane zvezda "X Factora". Džonatan ima dvadeset I jednu godinu, studira u Beogradu I voli da sluša Šaka Polumentu. Na audiciju su ga prijavile prijateljice, a kada je žiri poželeo da sa njim priča na engleskom, ovaj samouveren momak je rekao da mogu slobodno pričati na domaćem jeziku, što je publika propratila gromoglasnim aplauzom.

Džonatan se, potom, predstavio pesmom iz svog rodnog grada, a zanimljiv nastup podržali su njegovi drugari koji su se sa afričkim instumentima u rukama popeli na binu I tako doneli u “X Factor” pravi duh Afrike!

Nakon što su Željko, Aleksandra I Tonči dali pozitivne ocene, Masimo je ostao dosledan sebi i rekao NE.

Sa tri DA i jednim Ne Džonatan nastavlja takmičenje.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Sledeća kandidatkinja Marija Grujevska iz Makedonije je svoj talenat za pevanje nasledila od oca. Ova dugokosa crnka svojim nastupom je na scenu unela senzualnost, otpevavši numeru iz filma “Ko je ubio Zeku Rodžera”.

U pripijenoj crnoj haljini Marija je blistala na sceni što se žiriju veoma dopalo.

- Jedna reč – PERFEKTNO! – rekao je Željko, dok je Aleksandra priznala da ju je takmičarka ozbiljno zavela.

Bez dvoumljenja, sa četiti DA ova zgodna takmičarka ide u sledeći krug takmičenja.

U drugoj emisiji dva takmičara su u "X Factoru" prepoznali poslednju šansu za uspeh, budući da su već učestvovali u sličnim formatima.

Amel Ćurić je pobednik bosanskog talent takmičenja koji se prikazivao pre desetak godina. Ovaj talentovani tridesetčetvorogodišnji pevač predstavio se poznatom baladom Bijelog Dugmeta “Pitaju me za tebe”.

Sa četiri DA ovaj kandidat nastavlja takmičenje.

Sledeći takmičar koji je uzburkao žiri i publiku je dvadesetpetogodišnji učitelj iz Zagreba umetničkog imena Leone Pavlašijan. Ovaj ekscentrični umetnik napravio je neobičan spektakl - u visokim potpeticama, sa plavom perikom i zanimljivom garderobom Leone je podigao publiku i Aleksandru na noge.

- Ovo je toliko hibridno, da mi se na kraju i dopada” – izjavio je Željko.

Sa dva NE I dva DA, takmičar ne ide dalje.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

“Infinitas” (beskraj) je sledeća grupa koja nastupa. Ovu vokalnu grupu čine dva brata I tri sestre koji nam dolaze iz Zagreba, a kako smo saznali još jedan brat ih bodri u publici. Sudijama “X Factora” su se predstavili pesmom Jessie J “Price tag”, a na kraju nastupa na binu je došla i čitava pratnja: roditelji i prijatelji, pa je ova srećna porodica ostavila pozitivan utisak na sudije.

Sa četiri DA “Infinitas” ide dalje.

Poslednja takmičarka za večeras je sedamnaestogodišnja Iva Ćurić iz Đakova. Ova tinejdžerka puna života obožava muziku, svira gitaru i u slobodno vreme snima cover klipove koje potom postavlja na Jutjub.

Nakon što se predstavila autentičnom obradom i zanimljivim spojem dve pesme grupe “Elitni Odredi”, usledili su komentari sudija koji su sve vreme Ivinog nastupa istinski uživali.

- Mogli bismo te slušati satima! Donela si potpuno novu dimenziju ovih pesama! -  rekao je Tonči, dok je Aleksandra dodala da je Iva podseća na Noru Džouns I da ima sjajan glas!

Sa četiti DA, bez dvoumljenja Iva ide u sledeću fazu takmičenja.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA