DRAMA: Prebijen Relja iz "Elitnih odreda", završio krvav u Hitnoj pomoći (FOTO)

Po izlasku iz noćnog kluba na Relju su nasrnuli nepoznati momci koji su ga udarali po glavi i stomaku. Sve se desilo jako brzo. Nakon što su pretukli pevača pobegli su u nepoznatom pravcu, a krvavog Relju Hitna pomoć je odvezla u Urgentni centar

  • 7

Relja Popović, nekadašnji član grupe "Elitnih odreda", pretučen je a zbog zadobijenih povreda završio je u Urgentnom centru, saznaje Telegraf. Incident se desio u ranim jutarnjim časovima nakon što je mladi pevač napuštao jedan noćni klub.

 

Prema našim saznanjima, Relju je napala grupa nepoznatih mladića, koji su posle ovog kriminalnog delikta pobegli u nepoznatom pravcu.

 

- Relja je sa društvom uživao u jednom beogradskom klubu. Kada je napuštao ovaj objekat u ranim jutarnjim časovima, desilo mu se nešto što svakako nije očekivao. Na njega su naleteli nepoznati momci koji su ga udarali po glavi i stomaku. Sve se desilo jako brzo. Nakon što su pretukli Relju, mladići su pobegli u nepoznatom pravcu - navodi izvor koji se našao na licu mesta i koji je želeo da ostane anoniman.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Uhapšen Relja iz "Elitnih odreda"! (FOTO) (VIDEO)

 

Ubrzo su stigla i kola Hitne pomoći, a Relja je zbog povreda zbrinut u Urgentnom centru.

 

Pokušali smo da kontaktiramo pevača "Elitnih odreda", ali on nije odgovarao na naše pozive.

 

(A.Prilić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA