Baka od 80 godina snimila scenu grupnog seksa sa 15 dečaka!

Amerikanka Širli Endrjuz se, ujedno, hvali i time da je spavala sa više od 1.000 muškaraca

  • 2

Širli Endrjuz (80) je sve, samo ne obična bakica "iz komšiluka". Ova gospođa je, naime, pre sedam godina započela karijeru porno glumice (?!), a najupečatljivija joj je, kako kaže, ostala scena seksa sa 15 znatno mlađih muškaraca.

Širli je otkrila i da je do sada spavala sa više od 1.000 muškaraca, a i sada joj ne smeta da legne u krevet čak i sa 18-godišnjacima. Svoje umetničko ime "Gang Bang Queen" ima istetovirano oko bradavice.

- Sve filmove sam snimila kod kuće i počela da ih objavljujem na internetu. U toj sceni sa 15 mladića osećala sam se kao princeza - oduševljeno će Širli.

Jedan od njenih najvećih obožavalaca je 31-godišnji Kajl Džons, sa kojim često snima. Širli redovno održava odnose sa petoricom muškaraca mlađih od 30 godina.

Endrjuzova se, kako se navodi, do sada udavala "nekoliko puta". Poslednjih godina, kaže, ima dosta udvarača, ali je, izgleda, kada su emocije u pitanju, probirljiva. Priča da među svima njima nije našla nikog sa kojim bi želela da provede ostatak života.

(Telegraf.rs/Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA