POKLON OD 200.000 EVRA: Evo šta je Brano Mićunović kupio ćerki i zetu!

- Jesam iznenadio moju decu, moju ćerku i mog zeta. Koga ću ako ne njih?! - izjavio je crnogorski biznismen

  • 34

Nikšićki biznismen Brano Mićunović je prošle nedelje u Bečićima priredio svadbu veka svojoj ćerki Andrei i zetu Milošu, a sada je odlučio i da mladence obraduje skupim poklonom.

SVADBA VEKA U CRNOJ GORI: Udala se ćerka Brana Mićunovića uz prisustvo krema balkanskog džet-seta (FOTO)

Mićunović je svoju mezimicu i zeta obradovao vrednom nekretninom, stanom u elitnom delu Podgorice u vrednosti od čak 200.000 evra.

Foto: Instagram/@dj0xi3 Foto: Instagram/@dj0xi3

- Jesam iznenadio moju decu, moju ćerku i mog zeta. Koga ću ako ne njih?! O cenama je degutantno govoriti, ali ako ste tako čuli, tačno je da Andreina i Miloševa nekretnina vredi 200.000 evra - potvrdio je Brano za Blic.

NOVA "SVADBA VEKA"? Tek što je udao ćerku, Brano Mićunović ženi sina! (FOTO)

Mladenci će se u stan useliti čim ga opreme, a sobu za prinovu koju očekuju u narednih par meseci su već odabrali. Andrea i Miloš su se oduševili poklonom, iako i sami dobro zarađuju pa mogu sebi da priušte sličnu nekretninu.

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hep.C

    2. april 2015 | 14:04

    Da su zeta tražili nisu ga mogli boljeg naći,pre par godina mladi zet sa autom se zaletio u jednu radnju i usmrtio zenu na radnom mestu,1godinu je dobio za to delo a pitanje dali je uopšte i to odležo a danas takve zovu bizmismene,znači uklopio se zetonja samo tako.

  • Suza

    2. april 2015 | 11:48

    Vidi se da je neki posten covek.

  • ©v®©

    2. april 2015 | 12:38

    Oooooo svašta.... Ja ocekivala sad ću procitati cifru od vise nula..... A ono 200.000..... Pa şta je to za njega..... On to "zaradi" dok si reko piksla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA