Manijak napao Staniju, starleta šokirana onim što joj je uradio!

- Strašno sam se uplašila kada me je napao, jer nisam mogla da verujem da se takve stvari događaju. Najvažnije je da se dobro završilo - rekla je Dobrojevićeva

  • 7

Dok je vadila stvari iz automobila, Staniju je napao manijak, a starleta kaže da se mnogo uplašila kao i da nije mogla da poveruje da joj se ovako nešto događa. 

- Čula sam da neko vrišti i dotrčala do prozora. Videla sam Staniju kako pokušava da se otrgne muškarcu, koji je jednom rukom držao da ne bi pobegla, a drugom prelazio preko njene njenih grudi i zadnjice. Iako se borila s njim, sve vreme je vrištala i dozivala da joj neko pomogne. U tom trenutku, mnogo komšija je uplalilo svetla i otvorilo prozore, što je manijaka uplašilo pa je pobegao. Ona dugo nije mogla da dođe sebi. Istrčali smo da joj pomognemo i smirimo je. Sve vreme je ponavljala: "Šta ako se vrati", jer je to očigledno najviše plašilo - ispričala je jedna od Stanijinih komšinica.

Foto: Instagram/stanijadobrojevic Foto: Instagram/stanijadobrojevic

Starleta je potvrdila da je imala ovaj neprijatni susret kao i da se mnogo uplašila.

- Bilo je šta je bilo. Nisam mogla da verujem da to može da mi se dogodi, ali to izgleda može da se desi svakom od nas. Srećom, prošla sam bez posledica i sada se dobro osećam. Strašno sam se uplašila kada me je napao, jer nisam mogla da verujem da se takve stvari događaju. Najvažnije je da se dobro završilo - ispričala je Dobrojevićeva.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    2. april 2015 | 12:40

    Samo se ti slikaj polugola i gola,pa te nece napadaju manijaci!!!

  • dejan

    2. april 2015 | 11:41

    Od tebe nije mogao da trazi enciklopediju na zajam nego ono sto svaka prostitutka pokazuje na ulici.

  • Mama

    2. april 2015 | 10:41

    Zar nju manijak da napadne? Tako finu i postenu devojku,ma ajde, ne mogu verovati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA