NIKAD IZAZOVNIJA: Milica Pavlović najavljuje novi spot (FOTO)

- Moj tim i ja smo poslednjih nekoliko meseci ozbiljno radili na novom singlu i spotu. Sada je sve spremno za premijeru, koja će biti u utorak u emisiji "Grand šou" - rekla je pevačica za Telegraf

  • 3
Foto: Facebook/milicapavloviiic.official Foto: Facebook/milicapavloviiic.official

Dugoočekivani spot Milice Pavlović za pesmu "Selfie" uskoro će biti objavljen, tačnije u utorak u emisiji "Grand šou". Tim povodom, atraktivna zvezda "Granda" snimila je provokativan editorijal i tako otkrila kako će ekranizacije ove numere izgledati.

Društvo u spotu Milici će praviti manekenke, koje su izabrane na kastingu koji je održan pre nekoliko nedelja.

- Moj tim i ja smo poslednjih nekoliko meseci ozbiljno radili na novom singlu i spotu. Sada je sve spremno za premijeru, koja će biti u utorak u emisiji "Grand šou". Iskreno, jedva čekam da čujem komentare publike i da vidim njihovu reakciju, jer smo se potrudili da se predstavim u jednom drugačijem svetlu, kako muzičkom, tako i u vizuelnom. Mislim da će im se dopasti, jer sam prezadovoljna i zaista verujem u ovu pesmu - rekla je pevačica za Telegraf.

Foto: Dušan Petrović/Promo Foto: Dušan Petrović/Promo

Inače, pesma "Selfie" je prvi singl Milice Pavlović posle njenog albuma "Govor tela".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA