ANGELA MERKEL SE*E! "Let 3" dočekao pošiljku iz Berlina sa dragocenim teretom (VIDEO)

- Angela Merkel nam je poslala prvi paket go*ana iz "Rajhstaga"...To su go*na koja idu u naš kip koji se upravo radi - rekli su čuvene grupe, koji grade skulpturu pod nazivom "Angela Merkel se*e"

  • 1

Pripreme za veliki koncert "Leta 3" u Laubi i otkrivanje spomenika "Angela Merkel se*e" bliže se kraju. Na društvenim mrežama bend redovno obaveštava fanove o svim aktivnostima koje se preduzimaju da bi te večeri, 25. aprila, svi posetioci Laube doživeli evropsko proleće na pravi način.

ANGELA MERKEL S*RE: Ovakav spomenik će postaviti bend "Let 3"! (VIDEO)

Posle prethodnog saopštenja Konzilijuma za izradu spomenika, u kome je objavljeno da se probna govna očekuju već 14. aprila u popodnevnim satima, Mrle je posetio i gradilište na kome nastaje skulptura "Angela Merkel se*e" kako bi dao do znanja da gradnja teče po planu.

Mrletov izveštaj sa gradilišta možete pogledati na Jutjub kanalu Leta 3 u prvoj epizodi Mrle TV-a.

Kako bi dokazali da će u Laubi svi koji žele dobiti svoju porciju izmeta, Mrle i Prlja su snimili izveštaj iz riječke luke u kojoj su dočekali pošiljku sa dragocenim teretom.

- Angela Merkel nam je poslala prvi paket go*ana iz "Rajhstaga". Naime, naš čovek, koji je ekspert za analizu go*ana tamo gore u kanalizaciji, tačno je odabrao baš prava go*na Angele Merkel. To su go*na koja idu u naš kip koji se upravo radi. On ima u sebi jedan rezervoar koji na određeni način ispušta go*na i se*e po svima onima koji to budu želeli... Biće za sve, koliko god treba. Za celu Evropu, biće za Grčku, biće za celu regiju, biće za Čačak - objasnili su momci iz grupe "Let 3".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA