OVO JE STANIJINA TARIFA: Starleta sve objasnila, pročitajte koliko šta košta! (FOTO)

Starleta je objasnila koliko zarađuje kao krupije u Americi i od spotova i reklama

  • 3

Nakon što je juče Stanija Dobrojević, energično demantovala natpise pojedinih medija da ima bilo kakve veze sa prostitucijom u Dubaiju, najpoznatija srpska starleta je otkrila kaliko zarađuje kao krupije u Americi i od pojavljivanja u spotovima i reklamama.

OVO SU FOTKE ZBOG KOJIH SU STANIJU OPTUŽILI DA JE PROSTITUTKA: Zvali su je Helen i Ava!

Foto: Twitter/@StanijaAmerika Foto: Twitter/@StanijaAmerika

Stanija tvrdi kako sebi može da prijušti lepa putovanja i skuplje haljine, od plate koju zarađuje u Americi. Starleta je dugo štedela i mukotrpno radila kako bi zaradila za stan:

- U Americi radim kao krupije u kazinu i nedeljno dobijem 1000 dolara. Tamo mi ide staž i to je fiksna plata. Uz to dobijam i bakšiš. Mukotrpno sam radila dok na računu nisam videla 100 ooo dolara - objasnila je Dobrojevićeva.

Foto: Facebook/ Stanija Dobrojevic Foto: Facebook/ Stanija Dobrojevic

Nakon njenog povratka u Srbiju postala je prepoznatljivo lice, a ona je zbog toga zahvalna rijaliti šou programima. Starleta je stekla slavu, pa se sada pojavljuje u mnogobrojnim spotovima i reklama za koje dobija 500 do 1000 evra.

- Kada sam se vratila iz Amerike učestvovala sam u nekoliko rijalitija. Tu sam se svidela ljudima pa su počeli više da me angažuju za promocije, što je i bio moj cilj. I na društvenim mrežama reklamiram određene stvari za oko 1.000 evra - rekla je Stanija.

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA