Karleuša otkrila za koga navija na Pinkovom festivalu! Prija joj Mika Kostić! (FOTO) (VIDEO)

- Moju podršku dajem ovoj mladoj dami - napisala je Jelena na svom zvaničnom Facebook i Tviter profilu, zajedno s linkom do pesme "Mali", koju peva Mika Kostić

  • 4

Jelena Karleuša je otkrila je ko je njen favorit na Pinkovom festivalu, čije će finale biti uživo održano 4. maja. Samo dan nakon što je na zvaničan Jutjub kanal Pinka okačeno svih 25 numera koje se takmiče, JK je na svom Fejsbuk profilu stavila link do pesme za koju navija.

Verovali ili ne, u pitanju nije Dara Bubamara, sa kojom je Jelena već dugo u medijskom ratu), niti neka od njenih dugogodišnjih koleginica, već je Karleušina podrška otišla ultratalentovanoj - Miki Kostić.

Printskrin: Youtube/Pink Music Festival Printskrin: Youtube/Pink Music Festival

- Moju podršku dajem ovoj mladoj dami - napisala je Jelena na svom zvaničnom Facebook i Tviter profilu, zajedno s linkom do pesme "Mali", koju su za bivšu učesnicu "Operacije trijumf" napisali Žika i Jelena Zana.

U pitanju je veoma vedra i brza pop pesma, koja će postati veliki hit ovog leta. Ekspresno ulazi u uši, i u njoj će se, nesumnjivo, naći mnoge tinejdžerke s ovih prostora.

Inače, Mika Kostić odnedavno većinu vremena provodi u Engleskoj, gde ima svirke i priprema svoj album na engleskom jeziku, a u tome joj pomaže "West One Pacific",  jedna od najboljih britanskih producentskih agencija, koja zastupa i zvezde poput Tine Tarner, Princa, Dejvida Bekama...

Poslušajte i vi Mikinu pesmu "Mali":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA