HUMANITARNI SPEKTAKL: Slobodan Trkulja, Mariza i prijatelji RAZVALILI u "Areni" (FOTO)

Grupa "Balkanopolis", potpomognuta čuvenom fado pevačicom i ostalim svetskim muzičkim zvezdama, održala je sjajan koncert pred 5.000 ljudi

  • 10

Grupa "Balkanopolis", predvođena muzičarem Slobodanom Trkuljom, i prijatelji održali su fenomenalni humanitarni koncert u "Kombank Areni" pred 5.000 ljudi, koji je trajao blizu četiri časa.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pored čuvenog domaćeg benda, mnogobrojnu publiku su pesmom zabavili i fado diva Mariza, pevačica iz Libana Majsa Kara, američka džez zvezda Oleta Adams, kao i pevač iz Senegala Baba Mal.

Foto: Promo Foto: Promo

Sav prihod od ulaznica biće uplaćen na namenski račun Vlade Republike Srbije za pomoć i obnovu područja koja su pre tačno godinu dana stradala od nezampaćenih poplava.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Muzički spektakl otvorio je Slobodan Trkulja, a on je sa svojim bendom odmah razdrmao publiku dobropoznatim hitovima.

- Dobro veče, dobri ljudi. Beskrajno vam hvala što ste došli. "Balkanopolis" i prijatelji prvi put nastupaju u "Areni". Imaćemo puno gostiju, tako da neće biti puno priče, već dosta svirke - rekao je Trkulja i potom izveo pesmu "Anđeo".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Vrlo brzo, nastupila je i prva gošća. Svoj pevački talenat pokazala je već spomenuta libanska pevačica Majsa Kara. Osim što je izvela svoje hitove, devojka iz Bejruta otpevala je zajedno sa Trkuljom pesmu "Svadbarska" na srpskom jeziku, što je oduševilo publiku.

Foto: Promo Foto: Promo

Nakon toga, "Balkanopolis" je nastavio da uveseljava mnogobrojne fanove odličnom muzikom. Zatim je na red došla i druga gošća. U pitanju je sjajna džez pevačica Oleta Adams, koja je između ostalog sa Slobodanom Trkuljom izvela čuveni hit Džordža Majkla "Don't Let The Sun Go Down On Me".

Foto: Promo Foto: Promo

Ne dugo zatim, na sceni se pojavila i Mariza. Fado kraljica je zadivila publiku svojim fantastičnim glasom.

- Volim Srbiju - poručila je Mariza, koja je zajedno sa Trkuljom u duetu izvela pesmu "Meu Fado Meu".

Vučić se zahvalio Marizi na pomoći srpskom narodu!

Foto: Promo Foto: Promo

Fado diva imala je odličnu interakciju sa publikom, s kojom je pevala i na portugalskom.

- Ovde se osećam kao kod kuće - priznala je Mariza, i dobila ogroman aplauz.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Posle nastupa fenomenalne portugalske pevačice, Slobodan Trkulja i "Balkanopolis" nastupili su zajedno sa senegalskim pevačem Baba Malom i podigli publiku na noge.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na kraju, sve muzičke zvezde koje su nastupile na ovom koncertu otpevale su zajedničku pesmu i to na crkvenoslovenskom jeziku. Svi oni su na kraju dobili gromoglasne ovacije.

(V. Đorđević)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasa

    16. maj 2015 | 07:44

    Marketing nula! Nisam ni znao da ima koncert.

  • ljilja

    16. maj 2015 | 11:25

    Carobno, neobicna bozanska energija, fenomenalan umetnik, buducnost, lepota, sretni smo da ga imamo, umetnik svetskih dimenzija....samo napred.

  • deksss

    16. maj 2015 | 11:41

    Bio sam na koncertu. Fenomenalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA