KRISTIJAN PRETI CECINOM SINU: Evo šta mu je poručio (FOTO)

Goluboviću se ne dopada činjenica što ga je Veljko Ražnatović navodno spominjao u negativnom kontekstu posle njegove borbe protiv Albanca Agima Abdulahua

  • 53

Kristijan Golubović ponovo se osvrnuo na njegovu borbu protiv Albanca Agima Abdulahua, i tvrdi da u tom meču nije poražen. On je osuo paljbu na ljude koji ga kritikuju po društvenim mrežama, ali i po sinu Cece Ražnatović Veljku, koji ga je navodno spominjao u negativnom kontekstu.

ALBANAC UNAKAZIO KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Pogledajte kako mu izgleda lice (FOTO) (VIDEO)

Golubović je na Fejsbuku napisao sledeće:

- Ne obraćajte pažnju na mizerne laži i prozivanje mene preko Fejsbuka... jer oni koji mene prozivaju su obične pi*ke koje ne smeju to da urade u lice... Njima će pre ili kasnije pući kičma zbog baljezganja kojekakvih laži. Agim koji me je "pobedio" neka se spremi za revanš a ne da se pridružuje kretenima u izjavama, jer ako prestanem da ga poštujem zna dobro šta će mu se desiti... polomiću mu kičmu van ringa, pa neće moći da dođe na revanš - napisao je Kristijan, i nastavio:

Foto: Facebook/Zeljko Vasic Foto: Facebook/Zeljko Vasic

- Policija čeka moj reakciju i napad na članove debilskog udruženja "biseri Kristijana Golubovića... a meni se za debile ne ide u zatvor - već mudro čekamo svoju priliku - poručio Golubović, i dodao:

Ovako izgleda Kristijan dva dana posle meča: Kao da me je komarac ujedao! (FOTO)

- Čuo sam da neko spominje sina Svetlane Veličković Veljka, da je takođe nešto komentarisao o meni... ako je i to tačno, poručiću mu oprez jer iz poštovanja prema njegovom ocu neću sada da mu isčupam uši - napisao je između ostalog srpski MMA borac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    18. maj 2015 | 23:29

    Naj veci cirkuzant devedesetoh

  • Kiddo

    19. maj 2015 | 07:59

    Malome svakako treba iscupati usi, jako nervira, prava je mamina princeza. Fuj

  • zdf

    19. maj 2015 | 00:05

    Da je Arkan tu nebi ni A reko. Arkan je Gospodin za tebe. A on je dete pa sta ako je nesto reko. Ceo Grad i Drzava te pljuje. Onda bi morao svakoga da bijes. Budi Smeker i pokazi u Ringu da si Faca. Ipak je on Klinac za tebe. Nemoj da zaboravis Otac mu je bio Ogroman Smeker.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA