HUREM SE OTROVALA OD ALKOHOLA U BEOGRADU: Evo gde je bila i šta je pila! (FOTO)

- Pošto je bila velika gužva, njoj je u neko doba prvo zavrtelo u glavi, a onda joj je i skroz pozlilo - priča izvor

  • 23

Glumica Merjem Uzerli, popularna kao Hurem, koja boravi u Beogradu zbog snimanja filma "Sulejman Veličanstveni", toliko se, navodno, napila provodeći se na splavu, da joj je pozlilo, pa su prijatelji morali odmah da je odvezu u Hitnu pomoć. 

Hurem lumpovala na beogradskom splavu! (FOTO)

Kako Kurir saznaje, glumici, koja je bila u provodu sa dečkom Ozenom Guvenom, takođe glumcem u seriji, pripala je muka pred zoru, pa je neophodna bila medicinska pomoć.

- Merjem se sa ekipom sa seta provodila na splavu, gde je svojom pojavom napravila pravu pometnju. Cela ekipa je bila vidno raspoložena, a glumica i njen dečko su non stop razmenjivali nežnosti i nazdravljali šampanjcem i votkom. Ona je bila vesela, fotografisala se sa fanovima i đuskala u separeu, i ništa nije ukazivalo da će se veče loše završiti - priča izvor dnevnog lista.

Foto: Siniša Kraljević Foto: Siniša Kraljević

On dodaje:

- Pošto je bila velika gužva, njoj je u neko doba prvo zavrtelo u glavi, a onda joj je i skroz pozlilo. Tražila je da napusti splav, misleći da će joj na svežem vazduhu biti bolje. Međutim, bivalo joj je sve gore. Lekari su konstatovali da nije ništa strašno, već da je, usled umora, piće brže delovalo i prouzrokovalo mučninu. Čim je primila vitaminski koktel preko infuzije, njeno stanje se popravilo.

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sonja

    22. maj 2015 | 10:11

    Nekada su u Beograd dolazili Liz Tejlor,Sofija Loren,Orson Vels,Ricard Barton......danas Kasandra,Hurem,Sulejman...

  • Neka

    22. maj 2015 | 10:59

    Videla sam je na splavu, imam i sliku s njom. Zaista je kul, uvek vedra i nasmejana

  • Ludi Milojko

    22. maj 2015 | 11:37

    Pa neka se napila,a mos' misliti :D Ne volim te serije,ali evo ona mi je postala draga :D Uzdravlje devojko,veceras cu ja tvojim stopama samo...necu svracati do bolnice :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA