Milena Dravić non-stop uz Dragana Nikolića, kolege se mole za njegovo ozdravljenje

- Iako je poseta ograničena, glumica uz posebnu dozvolu lekara provodi sate i sate pored Draganove postelje. Sve lakše podnose kada su zajedno - rekao je izvor blizak glumačkom paru

  • 16

Čuveni glumac Dragan Nikolić nalazi se trenutno u Urgentnom centru gde se oporavlja od teške bolesti. Uz njega je non-stop supruga Milena Dravić, koja mu dolazi u posete, pišu listovi "Kurir" i "Alo".

- Iako je poseta ograničena, glumica uz posebnu dozvolu lekara provodi sate i sate pored Draganove postelje. Sve lakše podnose kada su zajedno, ali ona mora da ide kući da prespava... Neprestano je uz Dragana i do kasno u noć mu pravi društvo - rekao je izvor blizak glumačkom paru.

Kako pišu beogradski mediji, glumac se dobro drži i podnosi terapiju. Iz Kliničkog centra Srbije nisu želeli da daju izjavu.

- Sve informacije koje smemo da dajemo govorimo isključivo članovima porodice. Reći ćemo vam samo jedno - idemo polako i guramo. Dajemo sve od sebe da Draganu bude dobro. Njegova supruga Milena je zamolila da nikoga ne puštamo u šok-sobu bez prisustva članova porodice - rekli su iz ove ustanove za "Kurir".

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

I kolege Dragana Nikolića se mole za njegovo ozdravljenje.

- Zabrinuti, u tišini, nadamo se i iščekujemo dobre vesti. U Ateljeu 212 igrali smo predstavu "Avgust u okrugu Osejdž", koja počinje njegovom scenom (na video-platnu). Mi mu bolest ne priznajemo, on je sinoć bio sa nama - rekao je Branimir Brstina.

- Šaljem mu pozdrave podrške. Svaka asocijacija na njega mi je pozitivna. Sjajno smo se družili na snimanju serije "Sva ta ravnica". Gaga je simbol Beograda, veliki šmeker - naglasila je Milena Vasić.

- Gagi, želim ti brz oporavak. Znam da će on iz ove bitke izaći kao pobednik - rekao je Dejan Lutkić.

- Za novonastalu situaciju čuo sam iz medija i verujem da će Gaga dobiti i ovu bitku - rekao je poznati reditelj Radoš Bajić, koji je ponudio svaku pomoć.

(Telegraf.rs/izvor: "Kurir", "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Herceg Novi

    23. maj 2015 | 08:07

    Veliki pozdrav i podrška za naše sugradjane i glumačke legende Dragana Nikolića i Milenu Dravić.da će Bog pa će biti sve dobro.vi ste ukras našeg grada i velika nam je čast da imate kuću u Novom i da kod nas ljetujete.puno vas vole vaši Novljani

  • seka

    23. maj 2015 | 08:22

    Divan glumac , zelim ti brz oporavak Dragane

  • Jeka

    23. maj 2015 | 10:16

    Molimo se svi za njegovo ozdravljenje!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA