Albanci napali pobednika "Evrosonga" jer je "gazio" njihovu zastavu (FOTO)

- Ovo je sramota. Skloni fotografiju. To je naša prelepa zastava i mi smo ponosni na nju - napisao napisao je jedan korisnik koji je bio i te kako ogorčen. Mans je posle uklonio spornu sliku

  • 16
Foto: Facebook/MansZelmerlow Foto: Facebook/MansZelmerlow

Mans Zelmerlev, pobednik ovogodišnjeg "Evrosonga", našao se meti kritika jer je na Instagramu i Fejsbuku objavio sliku koja je uvredila mnoge Albance.

Švedski pevač je na navedenim društvenim mrežama postavio fotografiju na kome se vidi kako leži na kauču, dok se ispod njega nalazi albanska zastava.

- Povratak u arenu. Udoban mod. Pokušavam da ignorišem ostalih 26 zemalja koji se raspevavaju pored moje sobe - napisao je Mans i objavio spornu fotografiju.

Foto: Tanjug/AP/Ronald Zak Foto: Tanjug/AP/Ronald Zak

Usledili su posle salve komentara na njegov račun:

- Ovo je sramota. Skloni fotografiju.  To je naša prelepa zastava i mi smo ponosni na nju - napisao je jedan korisnik koji je bio i te kako ogorčen.

Neki su branili Mansa, ali je Zelmerlev odlučio da skloni fotografiju sa društvenih mreža a kasnije se izvinio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S.C.

    26. maj 2015 | 13:01

    Sta zamiljaju siptari sta su.Kad oni rade sa drugim zastavama uredu je a njihovu vrecaju se. Strasno sta oni rade

  • TeBra

    26. maj 2015 | 12:49

    Bolesnici, najgori u evropi.

  • overlord

    26. maj 2015 | 15:23

    Zašto se našla zastava na kauču? Prosto..Zato što među njima vlada grandiozna albanska euforija, osećaju se kako viša nacija, kao Velika Albanija, masovno iznošenje zastava, masovno okupljanje i uzvikivanje "Shiperia Ethnike"...Jednostavno mnogo je zastava Kosova,a posebno Albanije bilo, da je neki šipac ostavio na kauču , gde je ovaj dečko igrom slučajeva legao tu i nije primetio. A oni što su mlada zemlja pa su im oči gladne osvajanja i svega, to se ne radi zastavama i gore navedenim niti preko interneta,nego puškom. Toliko!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA