"BORO, MAJSTORE" OPET NA UŠĆU: "Riblja čorba" otvara 13. "Beer Fest"! (VIDEO)

Čuveni beogradski festival ove godine biće održan od 19. do 23. avgusta, uz besplatan ulaz svih dana

  • 1

Grupa "Riblja čorba" zasviraće na otvaranju 13. "Belgrade Beer Festa" 19. avgusta na Ušću, što će biti njihov ćetvrti nastup na ovoj manifestaciji.

Bora, Miša, Vicko, Džindžer i Nidža su se prvi put pojavili na bini "Beer Festa" 2010. godine. Usledili su nastupi 2011. i 2013. godine. Bend je u jesen 2014. održao u Beogradu dva akustična koncerta, otvarajući u Sava centru turneju "Čorba se čuje i bez struje". Grupa se sada pred Beograđane vraća u standadnom, "električnom" izdanju.

- Koncerti ovog tipa uvek sjajna mesta za druženje i svirku, jer je na Beer Festu dobra atmosfera i ljudi dolaze da uživaju - ističe Bora Đorđević.

"Beer Fest" će ove godine trajati od 19. do 23. avgusta, uz besplatan ulaz svih pet dana. Najveći pivski i muzički festival u Istočnoj Evropi i ovog avgusta spreman je da prihvati više od pola miliona posetilaca i pruži pet dana vrhunske zabave i uživanja u muzici i najraznovrsnijoj ponudi piva u zemlji.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Kao jedan od najprepoznatljivijih festivala iz naše zemlje, Belgrade Beer Fest je publici uvek nudio aktuelne pivske brendove i prestižne muzičke izvođače, pa je tako, u prethodnih 12 godina, ugostio više od 6,7 miliona posetilaca iz celog sveta, koji su bili u prilici da uživaju u preko 200 inostranih i domaćih piva i preko 500 domaćih i stranih bendova.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Kao uvod u ovogodišnju manifestaciju, tokom celog leta do početka festivala, očekuje nas niz događaja koje će zajedno sa partnerima organizovati producent festivala, Beogradska kulturna mreža. Posetioci će moći da se bolje upoznaju sa sadržajima ovogodišnjeg festivala, brojnim pivskim novitetima, kao i sa prednostima i značajem reciklaže.

Foto:Telegraf Foto:Telegraf

Podsetite se kako je Čorba zvučala na Ušću pre dve godine:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA